1. Home
  2. Vesti
  3. Budala objavila oglas za prodaju katalizatora sa slikom na kojoj je u pozadini droga!
Budala objavila oglas za prodaju katalizatora sa slikom na kojoj je u pozadini droga!
4

Budala objavila oglas za prodaju katalizatora sa slikom na kojoj je u pozadini droga!

33.18K
4
Podelite sa prijateljima:

Sigurno smo svi gledali one komične serije koje govore o ne preterano inteligentim kriminalcima koji dovode sebe u toliko smešnu situaciju da je zaista teško poverovati da je neko stvarno toliko „spor“ (da ne kažemo „glup k’o k…c). Upravo jedna takva priča nam ovih dana stiže iz grada Galina koji se nalazi unutar američke savezne države Mizuri.

Ovaj gradić sa populacijom od svega 440 stanovnika je nedavno dospeo na naslovne strane svih automobilskih medija pošto očigledno ima jednog građanina koji nije naročito bistar.


Naime, neimenovani građanin je na društvene mreže postavio oglas u kom se navodi da prodaje katalizator, što možda i ne bi bio problem da se u pozadini fotografije ne vidi poveća kesa sa nečim što liči na metamfetamin. I ne samo to, već možemo da vidimo i ostali „pribor“ za korišćenje narkotika, kao što su špric, igla i mala kašika.

U gradiću gde verovatno „svako svakoga poznaje“, nije trebalo da prođe dugo vremena pre nego što je vest stigla i do lokalne policijske službe. Njima je ovaj građanin već uveliko bio poznat s debelim policijskim dosijeom, pa su se uputuli do njegovog mesta stanovanja.

Tu lista iznenađenja ne prestaje pošto građanin očigledno ni narednog dana nije shvatio šta je uradio, a kada je policija zakucala na njegova vrata, pronašli su još 48 grama metamfetamina i pištolj. Kao što smo spomenuli, reč je o osobi sa kriminalnim dosijeom, što prema američkom zakonu znači da ne sme da poseduje nikakvo vatreno oružje.


Ovu vest je policijska uprava malog gradića podelila na svom nalogu koji neguju preko društvenih mreža i napominju da je kriminalac iza rešetaka, a da katalizator više nije na prodaju.

Samo u Americi dame i gospodo…

AutoRepublika

(33182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Čudi me da ukradeni katalizator ima ambalažu…

vucicupederu

Da si procitao tekst,umesto sto samo gledas slike, skapirao bi koliko ti je glup komentar…

BB

Eto tvoj nick je vrhunac inteligencije… Sram te bilo za nekulturu komunikacije!

DOLF

Pa nije baš da to ima samo u USA. Sećam se slike nekih „umetnika“ koji su dekorisali stan (ako se dobro sećam) i ostavili su par linija na kuhinjskom stolu. U komentaru na fejsu je jedna osoba pohvalila njihov rad, ali i ukazala na grešku prilikom slikanja.