1. Home
  2. Vesti
  3. Ruski olimpijac juče dobio BMW X3 – danas ga već preprodao da bi kupio X7!
Ruski olimpijac juče dobio BMW X3 – danas ga već preprodao da bi kupio X7!
2

Ruski olimpijac juče dobio BMW X3 – danas ga već preprodao da bi kupio X7!

1.89K
2
Podelite sa prijateljima:

Juče je najčitanija priča na našem portalu bila ona kojom je opisana primopredaja krosovera bavarske marke, a čemu su se najviše obradovali, smatrali smo, mladi poklonoprimci i uspešni sportisti iz Rusije. Međutim, vest koja danas dolazi iz prestonice drage države je još pikantnija, jer tamošnji mediji prenose da je već preprodat, juče preuzet primerak SUV-a BMW X3.

Krosover koji je karijeru započeo u stilu „s kolena – na koleno“ je iz fabrike isporučen, što bi naš narod rekao „u fulu“, pa je kao takav oglašen za cifru od 5 miliona ruskih rubalja, što je u našim parama ekvivalent sumi od negde oko 58.100 evra.

Sajt preko kog je (uspešno) ponuđen jučerašnji prezent, ima adresu Auto.ru. X3 je nastupom na Olimpijadi zaslužio sportista sa srebrnim odličjem. Da je medalja bila manje vrednog sjaja, poklonjeni krosover ne bi bio u M paketu, niti bi bio pogonjen trolitarskim dizel motorom, već bi to bio jeftinije konfigurisan primerak istog krosovera. S druge strane, zlatnim sportistima je darivan luksuzniji, veći i prestižniji X5.

Takođe ćemo reći da je 20 ruskih sportsta osvojilo zlatne medalje i dobilo na poklon pomenuti BMW X5, dok je njih 28 dobilo srebrna a 23 bronzana odličja. Dmitrij Medvedev je tako imao čast da u ime neprofitne organizacije „Podrška ruskom olimpijskom fondu“ podeli ključeve od ukupno 71 primerka bavarskih krosovera.

Na priloženim fotografijama, koje su date kao ilustracija u oglasu za prodaju belog vozila s oznakom BMW X3 xDrive30d M Sport, se vidi da je bavarski lepotan opremljen digitalnom instrumentacionom tablom, sistemom za projekciju bitnih informacija za vozača na vetrobranskom staklu… Detaljniji spisak opreme možete pogledati na slici ispod.

Jučerašnju vest smo na našoj stranici koju negujemo na društvenoj mreži Facebook, najavili uz čuđenje što ruska država poklonom olimpijcima podržava američku privredu, što se i ispostavilo tačnim, jer je prodavac naveo da je vozilo koje je prodavao montirano u Spartanburgu.

Još jedan zanimljiv detalj. Prodavac je naveo da želi da novcem dobijenim od X3, uz njegovu doplatu pazari BMW X7.

Šta reći sem, čovek zna znanje! 🙂

AutoRepublika

(1885)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Ko ke odlučio d dijeli BMWee odmah u gulag, za zlatnu medalju su trebali dodijieliti Aurus (svakako mu je u imenu zlato).

S mile

Neko je dobio fin % od prodaje, sistem je to. Autocacak kod nas, neko drugi kod njih….