1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Ova “cipela” može komotno na put oko sveta (GALERIJA)
Ova “cipela” može komotno na put oko sveta (GALERIJA)
0

Ova “cipela” može komotno na put oko sveta (GALERIJA)

402
0
Podelite sa prijateljima:

“Safari” trend postaje sve popularniji u svetu i moramo priznati da nam se to veoma dopada.

Ovaj automobil trenutno je ponuđen na javnoj internet aukciji i u trenutku pisanja ovog članka najviša ponuda je iznosila 15.000 američkih dolara.

Nema sumnje da se radi o vrlo atraktivnom automobilu, iako bi malo ko pomislio da podari “safari” tretman BMW-u Z4 M.

Eksterijer je detaljno prerađen. Vozilo je dobilo nove odbojnike pozadi i napred, otvor prtljažnika je potpuno promenjen tako da sada iznad njega stoje dva rezervna točka. Na krov su postavljene šine, kao i LED svetla.

Svetla u reli stilu su montirana i iznad čuvenih “bubrega” što sve daje ovom vozilu poseban šmek. Onaj ko je tjunirao Z4 M zaista ga je pripremio za ozbiljne avanture sa posebno zaštitom podvozja, ali i točkovima od 17 cola sa dimenzijama 235/65.

Pod haubom je 3,2-litarski redni “šestak” koji dostavlja 330 ks i 355 Nm. Snaga se na točkove prenosi putem šestostepenog manuelnog menjača.

Ostaje čuveno pitanje kod većine srpskih kupaca polovnih automobila: “Koliko je preš’o?” Prema zvaničnim podacima ponuđeni BMW Z4 M iz 2007. godine ima “u nogama” nešto više od 241.000 km.

Zaista jedinstven četvorotočkaš.

AutoRepublika 

(402)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments