1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes S klase W126 u mint stanju traži novog vlasnika (GALERIJA)
Mercedes S klase W126 u mint stanju traži novog vlasnika (GALERIJA)
3

Mercedes S klase W126 u mint stanju traži novog vlasnika (GALERIJA)

12.94K
3
Podelite sa prijateljima:

Vrlo su retki primerci ove generacije S klase u ovakvom stanju i sa tako malo pređenih kilometara. 

Verovali ili ne, ali ponuđeni automobil je do sada prešao svega 2.918 milja, odnosno 4.696 kilometara! Isprva, svoj život je otpočeo u Evropi daleke 1985. godine kada je isporučen prvom vlasniku u Belgiji. Kasnije je uvežen u SAD, odnosno saveznu državu Arizonu gde je ostao sve do sada.

Interesantno je da je vozilo sve vreme bilo u svojini jednog čoveka, koji ga je i uvezao iz Belgije u Ameriku. Reč je Mercedesu 380 SEL koji je do sada prošao svaki servis na vreme, i kao što se vidi na priloženim fotografijama može se zaista i reći da je „kao nov“.

Vlasnik navodi da sa automobilom ide i sva propratna dokumentacija i oprema. Šta više, tu je i rezervni točak, kao i dizalica koja je još uvek u fabričkom pakovanju.

Pa, koliko košta ovakvo zadovoljstvo? Ne toliko koliko bi se očekivalo, jer se ova S klasa prodaje za 40.000 dolara. Nije mnogo za ovakvo istinsko automobilsko blago.

AutoRepublika 

(12937)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Bože kako je lepa … Koja je ovo bila ladja. Smešna je ovo cena za ovako nešto. Kupiš je barem da bi zatvorenih očiju slušao zvuk motora. Tada su motori ove zapremine i konfiguracije još uvek imali savršen zvuk čak i na leru… Mada, koliko me sećanje služi, ove mečke W126 su ( u nekim poznim godinama ) znale biti pune rupa od korozije. Ne znam da li je to bilo do loše antikorozivne zaštite ( imala je mečka periode u kojima je sa tim potpuno podbacila ) ili se samo radilo o primecima koji su loše tretirani ili imali… Pročitaj više »

Milan

Model pre ovog je prelazio i milion kilometara,što se Mercedesu nije isplatilo zbog plasiranja novih modela. Onda su se odlučili namerno na taj korak da ovaj model ima lošiju limariju,da ga lakše pojede so,da bi sledeći modeli imali više povoda za izbacivanje. Ove mečke se i dan danas voze u Africi o Aziji gde nema snega i nije imalo potrebe da se putevi sole.

Milan

Predivan,automobil sa dusom