1. Home
  2. Vesti
  3. EKSKLUZIVNO – prve fotografije osveženog Volkswagen Poloa!
EKSKLUZIVNO – prve fotografije osveženog Volkswagen Poloa!
5

EKSKLUZIVNO – prve fotografije osveženog Volkswagen Poloa!

2.25K
5
Podelite sa prijateljima:

Volkswagenu se desio peh i fotografije su procurele na internet dan pre zvanične premijere ažuriranog mališana iz B segmenta. 

Ono što vidimo na fotkama nije nešto što nas može iznenaditi. Volkswagen je primenio male vizuelne izmene za osveženi Polo, sve u skladu sa svojom tradicijom. Dakle, na prednjem delu vozila vidimo nešto drugačiju svetlosnu grupaciju, ali ne onakvu kakva postoji kod Golfa 8, već evolutivni iskorak u odnosu na Polo pre restilizacije.

Na anfasu uočavamo i LED traku koja spaja svetlosnu grupu, kao i nove, veće usisnike za vazduh, a tu je i nešto drugačiji odbojnik. Pozadi su promene još suptilnije, osim drukčije svetlosne grupacije, nalazi i izmenjeni odbojnik. Izmena je bilo i u enterijeru vozila. Ono što prvo primećujemo jeste nova digitalna instrumentalna tabla. Ono što od ranije znamo to je da će osveženi Polo dobiti i moderniji informativno-zabavni sistem.

 

Ostaje nam da sačekamo sutrašnju premijeru i dobijemo informacije u vezi sa naprednim aktivni i pasivnim sistemima bezbednosti, kao i u vezi sa motorizacijom. Što se tiče palete motora, ne očekuju se drastične izmene sem što će 1,6 TDI sigurno otići u penziju.

Umesto toga, Polo će se osloniti na trocilindarske benzinske agregate. Veruje se da bi Volkswagen mogao da ponudi i mikrohibridizaciju kod određenih pogonskih jedinica. Veliko je pitanje da li će 1,5 TSI naći primenu kod osveženog Poloa, jer je već najavljeno da će nova generacija Fabije u ponudi imati i ovaj agregat.

Nemačko izdanje BussinesInsider-a je tokom prethodnog meseca najavilo da je ova generacija Volkswagenovog hečbeka iz B segmenta ujedno i poslednja. Moguće je da će nemačka marka sutra kazati nešto više na tu temu, no mi smo već pisali o odlasku Poloa i to možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(2249)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

Poloa? :))))))

BB

Nekad ja želio fiat tipo, veli meni majka: ma razumijem ja Fiat, ali što će to ono „i po'“… 😂🤣

moron

Korektno vozilo za tu klasu. Komforno u odnosu na mnoge skučene konkurente. Malo je možda skupo za moj ukus, ali, ipak, to je VW.

Robi

Odlican. Uz 1.5tsi ima da bude prava mala raketa. Raduje me i veseli bas bas prava rucna kocnica na slici. Ja sam oldskul i meni je to ok. Na tablete ekrane se ne lozim. Kad vozim,ne pipkam nista.

Gall

Pola vw, nasminkani dres!!!!!!!!

Izmenjeno 2 godine pre od strane Gall