1. Home
  2. Video
  3. Drama na Salonu automobila u Šangaju – žena protestovala protiv Tesle i loših kočnica! (VIDEO)
Drama na Salonu automobila u Šangaju – žena protestovala protiv Tesle i loših kočnica! (VIDEO)
1

Drama na Salonu automobila u Šangaju – žena protestovala protiv Tesle i loših kočnica! (VIDEO)

1.57K
1
Podelite sa prijateljima:

Žena je skočila na krov Tesle Model 3 i uz viku se žalila na loše kočnice kod tog automobila. 

Prema njenim rečima, nedovoljno dobre kočnice umalo su koštale života njenu celu porodicu. Ona se popela na krov Modela 3 na Teslinom štandu na Salonu automobila u Šangaju i izazvala pravi skandal.

Upućeni u dešavanja u kineskoj automobilskoj sceni upućuju na to da se Tesli loše piše zbog ovoga iz nekoliko razloga. Prvo, nije prvi put da stižu pritužbe u vezi sa kočnicama, a drugo, vest su preneli brojni državni mediji, što govori o tome da je to urađeno uz dozvolu, ili na „mig“ nekog „odozgo“.

Žena koja je protestovala govorila je da je zbog kočnica doživela saobraćajnu nesreću, te da su sa njom u vozilu bili i ostali članovi njene familije. Obezbeđenje ju je konačno savladalo i svojski se potrudilo da prekrije kišobranima majicu koju je nosila. Na njoj je bio natpis koji u prevodu znači „Tesline kočnice ne rade“.

Američka kompanija je nakon toga značajno uvećala broj pripadnika obezbeđenja na svom štandu i kratko se obratila javnosti povodom incidenta. Navode da su istražili tvrdnje Kineskinje u vezi sa kočnicama na njenom automobilu i utvrdili da nisu postojali nikakvi problemi. Ističu i da ovo nije prvi put da ona protestuje protiv Tesle i da je do sada više puta isticala njene tvrdnje u vezi sa sistemom za zaustavljanje vozila.

Pogledajte kako je izgledao bunt ove Kineskinje u Šangaju:

(1571)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
don

🙂