1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda predstavlja restilizovani Kodiaq 13. aprila
Škoda predstavlja restilizovani Kodiaq 13. aprila
1

Škoda predstavlja restilizovani Kodiaq 13. aprila

266
1
Podelite sa prijateljima:

Škoda nastavlja po planu i uskoro će predstaviti ažurirani SUV. 

Kodiaq je na tržištu od 2016. godine i sasvim je logično da uskoro prođe kroz određene kozmetičke zahvate ne bi li nastavio uspešnu karijeru. Škodin SUV se trenutno prodaje na 60 tržišta širom sveta, što dovoljno govori o tome koliko je bitan model za češki brend.

Proizvođač iz Mlade Boleslav je u svom maniru prikazao tizer za nadolazeći osveženi model. Na osnovu njega, ali i ranijih špijunskih fotografija, može se zaključiti kakve će se promene odigrati u vizuelnom smislu kod restilizovanog Kodiaqa.

Napred možemo očekivati nešto drugačiju haubu i prednju rešetku, uz užu svetlosnu grupaciju, kao i niže pozicionirana svetla za maglu. Veruje se da će pozadi takođe biti postavljena drugačija, odnosno uža svetlosna grupacija, kao i drukčiji odbojnik. Neki od prototipova koji su fotografisani prilikom testiranja imao je pozadi ispisan naziv „Škoda“ umesto amblema češke marke.

Promena će sigurno biti i u kabini, mada trenutno nije jasno kakvih. Najverovatnije će to biti u vezi sa ekranom za kontrolu informativno-zabavnog sistema i poboljšanjem softvera kod istog.

Što se tiče palete motora, ne očekuju se nikakve bitne izmene. Izvesno je da će u ponudi ostati sve pogonske jedinice koje su i sada dostupne kod Kodiaqa, a posebno je lepa vest to što dizel definitivno neće biti uklonjen iz portfolija.

AutoRepublika 

(266)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kodiaq je skroz korektna škoda. Videćemo kakve će promene doneti redizajn.