1. Home
  2. Video
  3. Zapaljeni kombi se sjurio niz ulicu u zastrašujućem galopu (VIDEO)
Zapaljeni kombi se sjurio niz ulicu u zastrašujućem galopu (VIDEO)
1

Zapaljeni kombi se sjurio niz ulicu u zastrašujućem galopu (VIDEO)

424
1
Podelite sa prijateljima:

Mediji prenose da je pre par dana u američkoj saveznoj državi Arkanzas snimljen, u isto vreme spektakularan i zastrašujuć materijal, koji prikazuje kombi u plamenu kako iznenada kreće da se ubrzano kotrlja s vrha strme, sporedne ulice, ka glavnoj. Snimak je načinila kamera montirana na patrolnom vozilu lokalne policije.

Policijski službenik iz malenog grada iz Arkanzasa, Fajetvila je patrolirao ulicama mesta, kako to obično čini u kontekstu sprovođenja dnevne rutine. U jednom trenutku je zapazio kombi sa zakačenom prikolicom, na obližnjem uzvišenju, a u blizini porodičnih kuća.

Ništa tu ne bi bilo neobično da vozilo nije bilo u oblaku dima, obavijeno plamenom. Na relativno bezbednoj udaljenosti, s glavne ulice, scenu je posmatrao očevidac. Moguće je da je u pitanju bio i vlasnik vučnog i vučenog vozila, zaista nam nije poznato, niti su tu informaciju preneli lokalni mediji.

U tom trenutku je policajac zastao svojim vozilom, očigledno strahujući kakav će epilog biti. Potez se ispostavio mudrim, jer je kompozicija izložena ognju krenula da se kotrlja nizbrdo sve većom brzinom. Na sreću, čovek koga pomenusmo u pasusu iznad je bio na dovoljnoj distanci, pa je uspeo da izbegne smrtonosan kontakt s pobesnelom vatrenom loptom. Nakon što je plamena kompozicija prešla preko glavne ulice, sjurila se dalje nizbrdo u obližnji jarak, ostavljajući za sobom vrele delove koji su otpadali s užarene konstrukcije kombija i prikolice.

Sva je sreća bila što se na putu kombija nije našao neki drugi objekat, pa se sve završilo relativno bezbolno, ako ne računamo duševne boli očevidaca i vlasnika uništene materijalne imovine. Ako je pak on ostao smiren, onda će zakukati uprava osiguravajućeg društva.

Pre nego li vas uputimo na gledanje snimka, da naglasimo da policajac nije čekao vatrogasce već se trenutno latio posla. Kada su ovi najzad stigli, pojačani ostalim komunalnim službama, ustanovili su da je požar izbio kao posledica disfunkcionalnog električnog sistema na vučnom vozilu.

Pogledajte šta je kamera zabeležila.

AutoRepublika

(424)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BojanNeki

Sreća pa samo električni gore jako. 😉