1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Na prodaju Mercedes-Benz 190E u mint stanju! (GALERIJA)
Na prodaju Mercedes-Benz 190E u mint stanju! (GALERIJA)

Na prodaju Mercedes-Benz 190E u mint stanju! (GALERIJA)

2.09K
2
Podelite sa prijateljima:

Jedan savršeno očuvan primerak čuvenog modela ponuđen je na prodaju u Velikoj Britaniji. 

Mercedes 190E nije redak automobil, jer je nemačka marka stvorila skoro dva miliona jedinica, no pronaći neki u ovakvom, gotovo fabričkom stanju je zaista vrlo težak poduhvat.

Primerak o kom se ovde govori je bele boje, sa plavim sedištima, a kao jedina eventualna mana mogao bi se navesti „slabašni“ agregat, odnosno 1,8-litarski motor koji razvija 106 ks. Automobil je proizveden i kupljen 1992. godine, a otada je prešao svega 11.899 milja odnosno 19.149 km.

Sa takvim stanjem, naši prodavci polovnih vozila oglasili bi ga uz opis „NOV NOV NOV“ ili „FABRIKA“. Mada oni ovakvu deskripciju nude i uz vozila koja su prešla više stotina hiljada kilometara, na putu od stana neke babe u Zapadnoj Evropi do lokalne pijace.

Zapravo, ovaj Mercedes 190E se toliko retko vozio, da je od 2013. godine prešao svega 1.000 milja, tj. nešto više od 1.600 kilometara. Vlasnik je automobil držao u garaži i svi servisi su rađeni blagovremeno. Jedino što nije izvorno na automobilu jesu gume, koje su promenjene zbog starosti i radio-uređaj. Sve ostalo je isto kao i kad je ovaj četvorotočkaš napustio fabriku.

Za koliko će biti prodat ovaj mint Mercedes ostaje da se vidi. U toku je javna aukcija koja će trajati do 14. marta.

AutoRepublika 

(2090)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

juce gldedam na parkingu dva ovakva, 190E. Jednog je vozio neki balonja, od 20 godina,ako ima i toliko. No, mali izuzetno cuva auto i pazi, djeluje jako dobro ocuvan,a zanimljivo da nije imao registarske tablice sa slovom H (history). Inace, ti stariji modeli, a posebno 190 su ovdje popularne medju mehanicarima, jer cu cijene dijelova po 20,30eura. Kad se to proculo, 190 skocila cijena.

moron

Eh, sećam ih se dok su bile nove ove mečke, baš sa 1,8 motorom.