1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche razmatra još verzija Taycana
Porsche razmatra još verzija Taycana
0

Porsche razmatra još verzija Taycana

225
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka trenutno vaga opcije za još derivativnih modela svog električnog asa. 

Jedan od visokorangiranih rukovodilaca Porschea, Stefan Vekbah, potvrdio je u razgovoru sa novinarima britanskog Autocara, da se trenutno razmatraju i druge varijante za model Taycan.

Nakon izvornog električnog sedana, predstavljena je i svestranija varijanta – Cross Turismo. Po svemu sudeći, ukoliko postoji potražnja ili ako se ona u međuvremenu pojavi – Porsche će blagovremeno reagovati.

Ističe se da germanski proizvođač razmišlja na temu tri nova derivativa. Prvi bi bio tradicionalni karavan, koji bi bio niži u odnosu na predstavljeni Cross Turismo, ali bi zadržao njegovu praktičnost. Dalje, moguće je da će na scenu stupiti i veliki kupe sa dvoje vrata. Gran Coupe modeli su postali vrlo popularni u poslednje vreme, tako da je moguće da će Porsche i ovde pokušati da „ukrade“ još ponekog kupca.

Osim toga, govori se i o potencijalnom kabrioletu. Ovo izdanje čini se kao najmanje verovatnim, pre svega zbog velikog pada potražnje za takvim automobilima na globalnom nivou.

Jasno je da Porsche želi veću prodaju Taycana, a ponuda više varijanti mogla bi da garantuje i bolje rezultate. Za sada, Taycanu ide kako se i očekivalo. U 2020. godini isporučeno je 20.015 jedinica, a predstavnici nemačke marke očekuju da će ove godine upisati više od 35.000 registracija.

AutoRepublika 

(225)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments