1. Home
  2. Vesti
  3. I Hyundai Tucson dobio N-Line trim (GALERIJA)
I Hyundai Tucson dobio N-Line trim (GALERIJA)
0

I Hyundai Tucson dobio N-Line trim (GALERIJA)

337
0
Podelite sa prijateljima:

Novi korejski SUV je još jedan u nizu modela Hyundaija koji se mogu pohvaliti N-Line trimom. 

Dakle, ovde nije reč o nekakvom sportskom izdanje, već samo o paketu opreme koji za cilj ima da učini Tucsona atraktivnijim. Stoga su sve izmene pre svega vizuelne. Tako Tucson u N-Line paketu ima drukčiju rešetku sa blago izmenjenim paternom, tu su nešto drugačiji odnosno veći odbojnici kao i mali spojler na zadnjem kraju vozila. Ovako opremljen korejski SUV dolazi i sa specijalnim naplacima od 19 cola.

Pozadi možemo videti i difuzor, kao i dvostruke završetke izduvne cevi. Sve kako bi se ovaj Tucson predstavio sportskijim nego što to zaista jeste. Izmene u ovom duhu odigrale su se i u kabini.

Vidimo lep crveni štep koji daje interesantan kontrast u kabini koja je „nemački“ siva. Osim toga, Hyundai je na nekoliko mesta postavio natpise N-Line, a uz to papučice su izrađene od aluminijuma, što sve izgleda atraktivnije nego li kod drugih izdanja Tucsona.

Novi korejski SUV nudiće N-Line trim uz nekoliko agregata. To su benzinski 1,6 TGDI uz mikrohibrid u izdanju od 150 i 180 ks, potom klasični hibrid od 230 ks i plug-in hibrid od 265 ks.  U ponudi će biti i dizelaš sa 150 „grla“.

Nova generacija Tucsona stiže u evropske izložbeno-prodajne salone na proleće, a tada će za kupovinu biti dostupan i N-Line trim kod nadolazećeg modela.

AutoRepublika 

(337)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments