1. Home
  2. Vesti
  3. Dileri Nissana dobijaju bonus od 60 hiljada dolara za dobru prodaju Titana
Dileri Nissana dobijaju bonus od 60 hiljada dolara za dobru prodaju Titana
0

Dileri Nissana dobijaju bonus od 60 hiljada dolara za dobru prodaju Titana

155
0
Podelite sa prijateljima:

Nije tajna da su pikap kamioneti izuzetno popularni u Sjedinjenim Američkim Državama. Oni čine oko trećinu prodaje i gotovo svaki proizvođač koji vodi brigu o sebi ima nekoliko modela u svojoj ponudi. Pravi razlog zapravo leži u profitabilnosti takvih vozila i nije retkost da cene pređu brojku od sto hiljada američkih dolara. Ford se otvoreno hvalio da u proseku zarađuje oko 16.000 dolara na svakom prodatom primerku modela iz F Serije i da on čini oko 75% njegovog globalnog profita.

Jedan kamionet koji nikako ne može da dospe na zelenu hranu je Nissan Titan. Od kada je debitovao, sada već davne 2005. godine, prodaja je uvek bila daleko niža od one kojom se Ford, Chevrolet, GMC, Ram i Toyota mogu pohvaliti.

Primera radi, ove godine u prvih jedanaest meseci, Titan je pronašao samo 19.404 kupca, ali japanski proizvođač vozila sada obećava lep bonus svima onim izložbeno-prodajnim salonima koji su u stanju da prodaju određeni broj primeraka.

Kako prenosi sajt Cars Direct, ukoliko isporuče pet primeraka za svaki od njih će da dobiju dodatnih 1.500 američkih dolara, kako prodaju više modela tako je i bonus veći. U vrhu se nalazi odlična ponuda za sve one koji pronađu 15 novih kupaca, a sledi im nagrada od čak šezdeset hiljada najmanjih zelenih novčanica.

Ponuda za sada važi samo za mesec decembar, a iz Nissana kažu da još uvek razmatraju opciju da li će biti proširena i naredne godine. Konkretnije, čelnici japanskog giganta pokušavaju da saznaju da li se više isplati ponuditi veće popuste na vozila bez bonusa prodavcima, ili su kupci spremni platiti traženu cenu za vozila sa Nissanovom oznakom.

Njegova početna cena startuje od 36.550 dolara, a teško je očekivati da će mnogo kupaca izdvojiti tolike sume novca za Titan u poređenju sa modernijom konkurencijom.

AutoRepublika

(155)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments