1. Home
  2. Vesti
  3. Opel počeo sa proizvodnjom osveženog Crosslanda
Opel počeo sa proizvodnjom osveženog Crosslanda
1

Opel počeo sa proizvodnjom osveženog Crosslanda

334
1
Podelite sa prijateljima:

Iz fabrike PSA grupacije u Španiji izašli su prvi primerci restilizovanog Opelovog SUV-a. 

Dakle, nemačka marka ispuniće obećanje da će prve jedinice ažuriranog Crosslanda biti dostavljene novim vlasnicima početkom naredne godine. Pogon u Saragosi počeo je sa serijskom proizvodnjom dubinski osveženog Crosslanda, i ovo je jedina proizvodna lokacija za pomenuti model. Ujedno, Opel Crossland se montira u pomenutoj fabrici otkako je stigao na tržište 2017. godine.

U Saragosi se pored ovog SUV-a, vrši proizvodnja i Corse, te otud problemi sa radom španskog pogona zadaju ozbiljnu glavobolju rukovodstvu Opela. Otkako je Crossland stigao na scenu 2017. godine, iz ove fabrike je izašlo gotovo 400.000 primeraka.

Restilizacija koju je nemačka marka primenila sa svojim SUV adutom daleko je od površne. Pre svega tu su ozbiljne vizuelne izmene, uz primenu Vizor-a odnosno specifične maske hladnjaka koja je integrisana sa prednjom svetlosnom grupacijom. Ažuriranje je donelo i novi trim GS Line+ kod kojeg su u ponudi i fantastična AGR sedišta.

Što se tiče motorizacije, osveženi Crossland oslanja se na dva motora iz PSA grupacije. Benzince predstavlja 1,2-litarski PureTech, a dizelaše 1,5-litarski BlueHDi. Benzinski agregat dostupan je u varijantama sa 83, 110 i 130 ks, dok se kod dizelaša mogu pronaći dve verzije od 110 i 120 ks.

Više o restilizovanom Crosslandu možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(334)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Znači, stižu u nove cene … Tako se desilo i sa 3008 u FL izdanju. Sve ide „na gore“. Bukvalno.