1. Home
  2. Vesti
  3. Rezvani Hercules 6×6 u pripremi
Rezvani Hercules 6×6 u pripremi
0

Rezvani Hercules 6×6 u pripremi

323
0
Podelite sa prijateljima:

Mala kalifornijska kompanija Rezvani je izbila u prvi plan, to jest privukla je veliku pažnju zainteresovane publike kada je prestavila brutalni četvorotočkaš namenjen eksploataciji na teškim terenima Tank, stilizovan kao oklopno vojno vozilo. Druga generacija Tanka se nalazi u proizvodnom programu a narudžba će biti moguća i u oklopnoj verziji, i to s 1.000 konjskih snaga.

Ali, izgleda da je u pripremi još senzacionalniji model. U pitanju je pikap kamionet Rezvani Hercules kod kog se konfiguracija pogonskih točkova može označiti indeksom 6×6!

Rezvani Tank

Sudeći po onome što možemo videti na objavljenom tizeru, Hercules će kao i Tank biti vozilo nastalo konverzijom serijskog izvođenja SUV-a Jeep Wrangler. Krasiće ga karakteristični otvori za vrata, kao i vidljive ručice za otvaranje istih.

U isto vreme, razvojni tim novajlije ponosno naziva proizvod na čijem stvaranju vredno radi „najsnažnijim vozilom na svetu koje leži na šest točkova“, pa je tako i dobio naziv „Bog svih pikap kamioneta“. Veoma je moguće da će se pod haubom Herculesa naći dodatno nabrijana verzija V8 Hemi motora. Premijera nove zveri iz radionice Rezvanija, biće organizovana u nekom, još uvek neodređenom trenutku koji će nastupiti u narednih par nedelja.

AutoRepublika

(323)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments