1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Corsa dobila novi trim
Opel Corsa dobila novi trim
3

Opel Corsa dobila novi trim

302
3
Podelite sa prijateljima:

Corsa se može pohvaliti novim paketom opreme – Ultimate, koji kako mu sam naziv kaže predstavlja vrhunac ponude kod modela iz B segmenta. 

Corsa Ultimate zaista dolazi sa impresivnim spiskom opreme. Osim Intellilux LED Matrix farova, tu je i Multimedia Navi Pro informativno-zabavni sistem.

Ovaj sistem kompatibilan je sa Android Auto i Apple Car Play, kontroliše se putem desetoinčnog ekrana osetljivog na dodir, a mogu se upotrebljavati i glasovne komande. Ovaj info-zabavni sistem uparen je sa OpelConnect servisom.

U najbogatijem paketu opreme Corsa dolazi sa obilatom upotrebom Alcantare u kabini. Osim toga, prednja sedišta su elektropodesiva u šest smerova, a vozač je privilegovan te njegovo sedište ima i opciju masaže. Uz to, Corsa Ultimate se može pohvaliti i grejanim upravljačem.

Opel navodi i da Corsa u svom najvišem paketu opreme dolazi obuvena u dvobojne naplatke od 17 cola. Pa, koliko košta Corsa Ultimate? Opel ističe da je početna cena u Nemačkoj 23.870 evra (sa PDV-om).

AutoRepublika 

(302)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Najinteresantniji je prilog „Auto Bilda“ koji preuzimaju iz njemačkog izdanja.Pežo 208 sa 1.0 turbo motorom i automatskim mjenjačem po njima(švabama) ima neusaglašeno vješanja, fali ovo pa ono, mjenjač ništa nevalja,..i ostale kritike do besvijeti.Samo par stranica dalje taj mehanički isti auto u koži Opel Korse je po njima odličan.?Vješanje utegnuto, volan precizan, čak je i mjenjač automatik dobar, više ne preskače već sluša motor.???Sve jedan jedini vijak isti kao i na Pežo-u ali ovaj auto sa njemačkim znakom je potpuno drugačiji.????Po „objektivnim“ nijemcima najveći mađioničar na svijetu nije Dejvid Koperfild već inžinjeri opela.

moron

To je samo dokaz više koliko je PSA pametno odigrao sa brendom Opela.

J4ZZ3R

Imam Auto Bild, automotorundsport, Auto zeitung i Auto Test BESPLATNO u okviru READLY pretplate. Toliko su mi odvratni da ih retko pogledam, mada su dzabe.