1. Home
  2. Vesti
  3. Fast & Furious saga dobija još dva filma
Fast & Furious saga dobija još dva filma
1

Fast & Furious saga dobija još dva filma

403
1
Podelite sa prijateljima:

Najnovija informacija u vezi sa popularnom franžizom Fast & Furious kaže da će ljubitelji pomenutog serijala moći da uživaju u još dva ostvarenja nakon devetog dela koji će biti prikazan naredne godine. 

Premijera Fast9 odložena je za maj naredne godine zbog epidemije korona virusa, a kako stvari trenutno stoje, veliko je pitanje da li ćemo i tada imati priliku da vidimo ovaj film, ili će doći do novog odlaganja.

Bilo kako bilo, stižu vesti da producenti planiraju još dva nastavka nakon devetog izdanja, s tim da bi na taj način trebalo da stave tačku na popularnu franšizu. Kako ćemo u devetom filmu videti povratak lika Hana, za kojeg se verovalo da je nastradao, sasvim je moguće da ćemo u budućnosti videti još sličnih uskrsnuća.

Očekuje se da deseti i jedanaesti deo sage Fast & Furious bude zapravo jedan film, ali podeljen u dva ostvarenja, slično kao što je bilo sa Avengers Infinity War/Endgame.

Dakle, fanovi avantura Dominika Toreta i ekipe moći će da uživaju u ukupno još tri filma pre nego što serijal stigne do svog kraja.

AutoRepublika 

(403)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

praviće ih dok neko ne ode u penziju… Vin Diesel ili Dwayne J…xe…xe…xe