1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai objavio prve fotografije novog Tucsona
Hyundai objavio prve fotografije novog Tucsona
6

Hyundai objavio prve fotografije novog Tucsona

3.74K
6
Podelite sa prijateljima:

Nova generacija SUV modela Tucson južnokorejske marke biće zvanično predstavljena 15. septembra u Seulu, a Hyundai je sada prikazao prve zvanične fotografije nadolazećeg noviteta. 

Prošle godine smo imali priliku da vidimo konceptualni Vision T koji je očigledno vizuelno veoma blizak serijskom modelu koji će debitovati za manje od dve nedelje.

Ono što vidimo na fotografijama jeste nesvakidašnji dizajn anfasa kod novog Tucsona. Jedinstvena kombinacija svetlosne grupacije i rešetke dala je odličan rezultat, bar kada je reč o originalnosti, tako da će Tucson sasvim sigurno odskočiti od konkurencije. Makar kada je reč o dizajnu…

Nova generacija Tuscona biće veća od prethodnika, sa većim međuosovinskim rastojanjem što bi trebalo da doprinese većoj prostranosti u kabini. Šta više, Hyundai najavljuje da će u ponudi biti dve varijanta, standardna i ona sa uvećanim međuosovinskim rastojanjem. Ova potonja će najverovatnije ostati rezervisana za kinesko tržište.

Prvu najavu kako će izgledati enterijer novog Tucsona videli smo još pre nekoliko meseci, a skorašnja skica/fotografija daje dalji uvid. Naravno, kao i kod ostalih proizvođača, i ovde ekrani vode glavnu reč. pa vidim oda je ispred vozača digitalna instrumentalna tabla, a na centralnoj konzoli veliki displej za kontrolu informativno-zabavnog sistema.

Automatski menjač i druge komande našle su svoje mesto na vrhu centralnog tunela, taman pred početak naslona za ruke. Po ovome što se da videti na fotografijama, jasno je da će novi Tucson biti radikalno drugačiji od aktuelnog modela.

Što se tiče palete motora, trebalo bi da je čine benzinski i dizel agregati, a do sada je najavljeno da će u ponudi biti i hibridna verzija. Za više detalja na tu temu moraćemo da sačekamo 15. septembar i zvaničnu premijeru.

AutoRepublika

(3736)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kad vidim nos ovih kola i ovaj svetlosni potpis, razmišljam, možda 3008 FL / 5008 FL i nisu tako ružni.

Balkanboj

SsangYong ti li si?

YugoFlorida

Jao, što je ružan, pogotovo spreda.

Moee

Meni licno je prethodni Tucson bio prelijep, cak ljepsa verzija prije FL-a. Kako vrijeme prolazi, prave grdnija vozila 😫

nemanja

kako ruzna prednja maska, uzas je jbt! necu ga voziti da je dzabe koliko je ruzan napred!

Sugardaddy

Pogledajte samo novi Kia Sorento. Kidalicaaa za 60k. Brutalan dizajn kako izvana tako i iznutra. Korejci se ne sale