1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat: Ažurirani Tipo i Panda, kao i električni 500 na tržištu do kraja godine
Fiat: Ažurirani Tipo i Panda, kao i električni 500 na tržištu do kraja godine
0

Fiat: Ažurirani Tipo i Panda, kao i električni 500 na tržištu do kraja godine

273
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka počinje sa pravom tržišnom ofanzivom.

Sa krajem leta stići će i prve velike vesti iz Fiata. Rukovodiocima italijanske marke dugo je trebalo da shvate da im je veći deo game zastareo, te su kasno, ali opet ne prekasno, odlučili da učine nešto po tom pitanju. Početkom godine videli smo novitete u vidu mikrohibrida kod Pande i modela 500, a krajem godine stižu još zanimljiviji modeli.

Prvo će debitovati električni 500, čija je premijera bila u martu ove godine. Fiat planira da počne sa proizvodnjom već u septembru, a do kraja godine prema planovima proizvođača iz Torina trebalo bi da bude proizvedeno nekih 15.000 primeraka.

Fiat nije još uvek otkrio sve detalje o električnom „fići“, niti je dao sve informacije o tome koliko će verzija ovog modela biti dostupno. Sve detalje, kao i cenu saznaćemo krajem leta, odnosno početkom jeseni. Italijanski mediji pišuda će početna cena električnog 500 biti oko 25.000 evra (bez državnih subvencija).

Do kraja godine Fiat će prikazati i osveženi Fiat Tipo, o kojem smo više puta pisali na stranicama AutoRepublike. Elem, očekuju se velika unapređenja kada je reč o ovom heču, s tim da će Tipo dobiti i novu Cross varijantu što će mu omogućiti i veću prodaju, s obzirom na to da će koketirati sa popularnim SUV segmentom.

Za kraj, Fiat čuva ažuriranu Pandu koju ćemo najverovatnije videti u poslednjem kvartalu ove godine. Kod najprodavanijeg modela A segmenta se očekuju velike promene kako u eksterijeru tako i u kabini.

Italijanska marka nije davala nikakve najave u vezi sa plasmanom novih modela za iduću godinu, jer se pre svega očekuje spajanje sa PSA grupacijom, pa da se tek onda razmatraju noviteti za italo-američku alijansu. Ipak, zna se da će Fiat nastaviti sa postavljanjem sistema blagog hibrida i na ostale benzinske agregate koji su u ponudi kod ove marke.

AutoRepublika 

(273)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments