1. Home
  2. Vesti
  3. Audi priprema A7 Sportback L
Audi priprema A7 Sportback L
0

Audi priprema A7 Sportback L

213
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka ponudiće još jednu varijantu modela A7 Sportback, ali samo za kinesko tržište. 

Iz nekog razloga Kinezi mnogo vole dugačke automobile – a izgleda da je maksima što duže to bolje u punom zamahu kod kupaca u ovoj zemlji. Tako gotovo svi premijum brendovi nude na tamošnjem tržištu i produžene varijante svojih modela.

Audi će pripremiti ovaj model specijalno za kinesko tržište na mig gazde Volkswagena. VW ima zajednički poduhvat sa SAIC-om, a novi A7 Sportback L trebalo bi da se proizvodi upravo u zajedničkoj fabrici ova dva giganta.

Kako bi pripremili fabriku za proizvodnju ovog modela, a i drugih u budućnosti, Volkswagen i SAIC uložiće blizu 600 miliona dolara za modernizaciju pogona. Ova fabrika trebalo bi da bude u stanju da na godišnjem nivou proizvede 60.000 primeraka modela A7 Sportback L, a osim njega ovde će se sklapati i neki od SUV aduta Volkswagena, isto u 60.000 jedinica za 12 meseci.

Pripreme za proizvodnju novih modela navodno su već počele, a kako javljalju kineski mediji, očekuje se da prvi Audijevi automobili siđu sa proizvodnih traka najkasnije 2022. godine.

AutoRepublika 

(213)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments