1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari zbog pandemije odlaže premijere novih modela
Ferrari zbog pandemije odlaže premijere novih modela
0

Ferrari zbog pandemije odlaže premijere novih modela

82
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač automobila rešio je da odloži premijere svoja dva nova modela za tri do četiri meseca. 

Prema prvim informacijama, to znači da ćemo ova dva noviteta ipak videti ove godine, kao što je bilo i planirano, samo nešto kasnije nego što je inicijalno trebalo da bude.

Luis Kamiljeri, šef Ferrarija, kazao je u kratkoj izjavi da se ta kompanija mora adaptirati na novonastale uslove na tržištu koji su izazvani epidemijom virusa korona na globalnom nivou.

Pored toga, Kamiljeri je govorio i uticaju pandemije na prodaju automobila. „Naše procene su da ćemo ove godine prodati 15% manje vozila nego lane“, rekao je prvi čovek Ferrarija.

Ferrari je prošle godine predstavio niz novih modela, te je u tom smislu 2020. godina trebalo da bude nešto manje uzbudljiva.

Što se tiče prošlogodišnjih premijera, i tu ima izvesnih problema, jer je zbog zatvaranja fabrike Ferrarija sada došlo do kašnjenja sa isporukama. „U ovom trenutku samo smo sa modelom F8 Tributto tačni kada je reč o dostavi vozila. Sve ostalo je u docnji“, zaključio je šef Ferrarija.

AutoRepublika 

(82)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments