1. Home
  2. Vesti
  3. Prokletstvo uprave kompanije BMW India
Prokletstvo uprave kompanije BMW India
0

Prokletstvo uprave kompanije BMW India

188
0
Podelite sa prijateljima:

Predsednik i izvršni direktor indijske divizije kompanije BMW Rudratej Sing je juče preminuo u 47. godini nakon razarajućeg srčanog udara koji ga je dočekao u zoru. Rudi, kako su ga od milošte zvale kolege iz kompanije, se relativno nedavno priključio BMW-u, ali je od avgusta prošle godine do trenutka smrti stekao simpatije u grupaciji. Bio je prvi lokalni državljanin koji je držao poziciju predsednika i izvršnog direktora BMW-a u Indiji.

U januaru 2015. godine, Sing je prešao iz kompanije Hindustan Unilever u firmu proizvođača dvotočkaša Royal Enfield gde je obavljao funkciju predsednika i člana upravnog odbora. Tokom 2017. godine, postao je predsednik grupacije na globalnom nivou, a odato mu je i priznanje za lansiranje globalnih proizvoda na dva točka – Interceptor & Continental GT.

„Naše misli i molitve su uz porodicu preminulog i voljenog našeg kolege. S njima smo u ovim teškim trenucima. Uvek ćemo ga pamtiti kao osobu koja inspiriše druge i koja je puna strasti,“ stoji u izjavi koju je izdao BMW. „Njegova vizija i strategijska orijentacija su igrali ključnu ulogu u određivanju pravca daljeg razvoja BMW grupe u Indiji. Njegova prerana smrt dolazi u trenutku kada smo u središtu procesa jačanja dilerske mreže širom Indije,“ piše BMW.

Za kraj još da dodamo da je ovo drugi tragičan udarac za bavarskog proizvođača u Indiji. Pre samo par nedelja, direktora prodaje Mihira Dajala je u četrdesetoj godini odneo rak.

AutoRepublika

(188)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments