1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Nissan X-Trail vizuelizovan
Nissan X-Trail vizuelizovan
0

Nissan X-Trail vizuelizovan

223
0
Podelite sa prijateljima:

Nedavno su se na internetu pojavile patentne slike novog japanskog krosovera, koje su otkrile osnovne linije ali ne i same detalje novog krosovera iz Japana, što je nekome iz redakcije ruskih Kolesa bilo dovoljno da bi kreirao rendere istog, tako da imamo priliku da izvršimo uvid u to kako će izgledati serijski automobil.

Trenutni X-Trail proizvodi se od 2013. godine, a u četvrtoj godini života je osjvežen. Od X-Traila sledeće generacije, koji će biti predstavljen u bliskoj budućnosti, očekuje se da nastavi s uspijehom.

Automobil će zadržati poznate proporcije, dok će se prednji kraj značajno promeniti. Optika, odnosno svijetlosna signalizacija će biti „dvospratna“ u stilu novog malog SUV-a iz iste porodice, modela Juke, što znači da će u gornjem dijelu biti LED svetla za rad u kombinaciji sa pokazivačima smjera, a svjetlo će biti instalirano u donjim elementima. Novi krosover će zadržati rešetku u obliku slova V.

Oblik boka gotovo je identičan trenutnom X-Trailu, a najuočivija promena na bočnim zidovima jeste pojava horizontalnih proširenja iznad luka zadnjeg točka. Najvjerovatnije, krosover će dobiti opciju dvobojnog dizajna karoserije, kao na novom pomenutom mališanu iz iste kuće, modelu Juke.

O tehničkom dijelu priče o X-Trailu, još uvek ima malo informacija. Ipak, poznato je da će X-Trail zadržati modularnu CMF platformu iz Renault-Nissan alijanse, kao i CVT transmisiju. Sigurno će postojati hibridne verzije za tržišta gde poreska stopa zavisi od emisije CO2.

U trenutnoj situaciji, teško je govoriti o planovima proizvođača, ali premijera noviteta i dalje se može dogoditi tokom ove godine.

Trenutna generacija X-traila u Srbiji startuje sa cijenom od 26.200 eura, dok najskuplja verzija košta 36.870 eura, prije nego li kupac izabere željenu dodatnu opremu.

AutoRepublika

(223)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments