1. Home
  2. Video
  3. Tesla Model Y već ima ozbiljnih problema sa kvalitetom (VIDEO)
Tesla Model Y već ima ozbiljnih problema sa kvalitetom (VIDEO)
5

Tesla Model Y već ima ozbiljnih problema sa kvalitetom (VIDEO)

3.61K
5
Podelite sa prijateljima:

Tesla je uspeo da odradi odličan posao i počne sa isporukom Modela Y čak i pre nego što je to bilo najavljeno. Ipak, u ovoj žurbi ostali su dosledni svojim problemima u vezi sa kvalitetom završne obrade.

Ona se pokazala kao ozbiljna mana Tesle koji želi da uđe u kategoriju velikoserijskih proizvođača. Na video snimku koji je objavljen na mreži YouTube prikazan je čitav niz falinki kod potpuno novog Modela Y.

Na vozilu se nalazi veći broj ogrebotina, što govori o lošem sistemu farbanja automobila u samoj fabrici. Potom vide se ogrebotine i kod tamnih delova svetlosne grupe, a prikazano je i da spojler nije baš najbolje pričvršćen. Još jedna mana sa kojom se Tesla već duži period sreće, to su nejednaki zazori.

Problemi se nastavljaju i u kabini. Materijal koji pokriva vozačev vizir za sunce već se na nekoliko mesta „opustio“, a polomljen je i zadnji deo jednog od sedišta u drugom redu.

Pogledajte detaljan snimak:

(3608)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Zasto ne odu do Japana i na primjeru Lexusa nauce sta znaci zavrsna obrada i preciznost kod izrade automobila.

Balkanboj

@hercegovac

Mercedes, BMW, Audi.
Japanci su dobri ako hoćeš go lim bez izolacije sa motorom i točkovima, da se nema šta pokvariti.

Tačka.

Yankee

Sto bi sarkasticno rekao Gilfoyle u Silicon Valley, „Sok, s obzirom ko ga je pravio“. :)))

moron

Mislim da je ovo suviše veliko cepidlačenje. Ako su ovo najveći problemi Tesle sa kvalitetom, Tesla je onda fantastično vozilo.

Neša

Nema istorije, tradicije nema ni kvaliteta…