1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Martin Brandl: „Stvari se menjaju u korist Maksa Ferštapena“
Martin Brandl: „Stvari se menjaju u korist Maksa Ferštapena“
1

Martin Brandl: „Stvari se menjaju u korist Maksa Ferštapena“

236
1
Podelite sa prijateljima:

Martin Brandl smatra da „se stvari menjaju“ između Luisa Hamiltona i Maksa Ferštapena kada je reč o najboljem vozaču u Formuli 1.

Šestostruki svetski šampion, koji je pet titula osvojio u poslednjih šest godina, neprikosnoveni je vladar „najbržeg cirkusa na svetu“. Ipak, dva „mlada lava“, Maks Ferštapen i Šarl Leklerk, glavni su pretendenti na njegov tron.

Brandl, koji je preuzeo Twitter nalog Sky Sports F1 u sesiji pitanja i odgovara u ponedeljak, upitan je od strane jednog navijača ko bi pobedio u duelu između Hamiltona i Ferštapena kada bi obojica raspolagali istom mašinerijom.

Brandl je dao sledeći odgovor: „Do 2019. uvek bih se kladio na Hamiltona, ali mislim da se stvari okreću i zbog toga sam posebno tužan što ne mogu da budem svedok njihovih duela trenutno.“

Bivši F1 vozač je takođe izrazio zabrinutost zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa i šta ona znači za vozače i timove.

„Kao i svi mi, neki od vozača će se suočiti s teškoćama prouzrokovanim ovom situacijom“, rekao je on. „Neki čije karijere možda neće više ići uzlaznom putanjom, drugi koji su sprečeni da pokažu šta znaju i umeju. Ipak, ono što je bitnije sada je da timovi prežive.“

Brandl je takođe upitan za koje vozače smatra da su najpotcenjeniji u Formuli 1. On je shodno tome pružio interesantnu kratku listu.

„To je teško pitanje u smislu koji su vozači najpotcenjeniji“, rekao je on. „Međutim, u vezi s tim za koje vozače smatram da su imali talenta da postignu više u F1, to bi bili Ivan Kapeli, Džej Džej Lehto, Niko Hulkenberg i Tonio Ljuci. Zatim, tu su Sebastijen Buemi i Žan-Erik Vernje.“

AutoRepublika

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
D_C

Hamilton ima punih 35 godina, Maks ima 23. Tako da bi bilo iznenadjenje da je suprotno od naslova. Inace, vec sam citao transkript. Cudi me da na zadnje pitanje nije spomenuo Nick Heidfeld-a.