1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Konor Mekgregor i njegova kolekcija skupocenih automobila
Konor Mekgregor i njegova kolekcija skupocenih automobila

Konor Mekgregor i njegova kolekcija skupocenih automobila

2.79K
3
Podelite sa prijateljima:

Irski MMA borac poznat je po svom ekstravagantnom stilu života, a jedna od stvari na koje Mekgregor rado troši novac jesu skupoceni automobili.

Koliko zaista novca ima Mekgregor ostaje misterija, jer izveštaji od prihoda koje ostvaruje kada se bori za UFC nisu uvek ni jasni, niti precizni. Kako se najveći događaji koje organizuje ova promocija rasprodaju putem pay-per-view sistema, zarada Konora od jedne borbe nije uvek ista.

Tako je magazin Forbes procenio da je Irac protekle godine ukupno zaradio 47 miliona američkih dolara, od čega je inkasirao čak 32 miliona dolara samo od borbe sa Habibom Nurmagomedovim.

Konorov ekstravagantni život jedna je od stvari koje su ga učinile popularnim na planetarnom nivou. U ovakav lifestyle savršeno se uklapaju i luksuzni automobili. Britanski mediji procenjuju da Mekgregorova kolekcija automobila vredi oko tri miliona evra.

U svom posedu ovaj MMA borac ima nekoliko Rolls-Royce modela, a za tu marku ističe da mu je omiljena. Nakon što je porazio Žozea Alda 2015. godine i postao šampion Mekgregor je odlučio da sebe počasti jednim Rollsom. Tada je kupio model Phantom Drophead Coupe.

Osim ovog u kolekciji ima i modele Wraith i Dawn koje je kupio, dok posebnu pažnju privlači jedinstveni Rolls-Royce Ghost. Navodno je ovaj konkretan primerak Konor dobio na poklon od britanskog proizvođača pre borbe za pojas sa Edijem Alvarezom. Na boku automobila nalazi se velika slika Mekgregora i ispisan je njegov nadimak Notorious.

No, vozni park poznatog MMA borca ne čine samo vozila marke Rolls-Royce. Konor u svom posedu ima i dva Lamborghinija, jedan kabriolet i jedan kupe primerak modela Aventador.

Još jedan britanski automobil u njegovoj kolekciji je performantni McLaren 650S. Mekgregor takođe poseduje i Cadillac Escalade, kao i jedan Range Rover.

Jedan od prvih automobila u velikoj garaži Irca bio je BMW i8 koji je i danas u njegovoj svojini. Tokom 2018. godine, Mekgregor je svom automobilskom portfoliju dodao još jedan model – Mercedes S550 Coupe.

Konor se može pohvaliti sa još jednim vozilom, koje iako nije u njegovom vlasništvu, jeste u njegovoj garaži. Konkretno, radi se o još jednom SUV-u i to Lamborginijevom Urusu, koji je Mekgregor poklonio svojoj supruzi prošle godine za Božić.

Kako je Irac najavio da će ove godine biti daleko aktivniji na polju MMA mečeva, za očekivati je da svoju kolekciju uskoro obogati novim vozilima.

Đorđe Platiša

(2787)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Još nisam video sportistu koji ima ukusa kad je reč o automobilima.

Balkanboj

U jednoj od emisija Wheeler dealers su sređivali Porsche i trebala su mu nova sedišta. Kako Mike reče (zaboravio sam koji fudbalski klub je u pitanju, UK) odmah pored stadiona je otpad za Porsche gde završe svi oni nesrećni automobili koji dopadnu ruku igrača. Kompletne unutrašnjosti su nove.

Što se tiče sportista, svaka njima čast na trudu i veštini. Van toga su obična stoka.

Dikh tu kava

Konor brat.. Ne d’o bog da je kupio neku sliku, ili t.sl.,jok, mora gedza da kupi kola, kola i još kola, ako moze sa predivnom „Notorious“ gravurom.. Habib je inače „krenuo“ sa Ladom Priorom. Od ovoga sledeće očekujem Cullinan Clover edition.. (inače ima u Bg jedan crni sa vrlo inventivnom registracijom, izgleda kao pokretni kredenac, retko šta mi je tako loš utisak ostavilo uživo, posebno kad je RR u pitanju..)