1. Home
  2. Life
  3. Film
  4. „Fast and Furious 9“ – prvi „tizer trejler“ (VIDEO)
„Fast and Furious 9“ – prvi „tizer trejler“ (VIDEO)
0

„Fast and Furious 9“ – prvi „tizer trejler“ (VIDEO)

576
0
Podelite sa prijateljima:

Kratka sekvenca iz „Fast 9“ otkriva velike probleme koje imaju Dom i „Furious“ ekipa. Prvi kompletan trejler će biti lansiran u petak.

Veži se narode! „Fast and Furious 9“ stiže ovog proleća, a već sada imamo prvi uvid u živote uličnih trkača, koji su se u međuvremenu pretvorili u superheroje, kako to već biva u američkoj kinematografiji. Ovde nije reč o pravom trejleru, već se pre radi o „tizeru“ trejlera. Uglavnom, šta god da je, hajde da ga pogledamo.

Jednominutni video otkriva nešto više od veterana „Paklenih ulica“, koje glume Vin Dizel i Mišel Rodrigez. Dom popravlja traktor, provodeći vreme sa sinom, kojeg je otkrio u prošlom filmu. Leti šeta nasmešena, gledajući u njih. Prava porodična idila. Zatim vidimo garažu u kojoj se nalazi crni Charger, kao i Dom, čiji glas govori da više ne može da živi život četvrt milje. Dosadno?

Međutim, prekokret dolazi na kraju klipa. Ispostavlja se da je Dom svom sinu dao ime Brajan i da navodno „nešto“ dolazi. Prepostavljamo da je to „nešto“ loše, jer Leti daje Brajanu svoju amajliju, dok je Dom steže na način koji sugeriše bes. Nadamo se da se ne radi o hakovanim i „zlim“ Ford Crown Victoria taksi vozilima, koja se automno kreću sa sve svojom starom hidraulikom i kontrolama putem kablova.

Malo se zna o devetoj iteraciji „Fast and Furious“ franšize, sem da će glavni igrači da se vrate. To uključuje Džordanu Bruster (Mia), mada nije jasno da li će njen suprug u filmu, Brajan O’Koner (pokojni Pol Voker) imati bilo kakvo prisustvo u filmu. Dvejn Džonson takođe neće biti deo ovog izdanja.

„Fast and Furious 9“ u bioskope stiže 22. maja.

AutoRepublika

(576)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments