1. Home
  2. Vesti
  3. „Procurio“ i prednji deo Mercedesa E klase
„Procurio“ i prednji deo Mercedesa E klase
3

„Procurio“ i prednji deo Mercedesa E klase

1.68K
3
Podelite sa prijateljima:

CocheSpias nas ovih dana obasipa špijunskim fotografijama. Na red je došla i E klasa.

Novi delići slagalice restilizovane E klase za 2021. su pred nama. Doduše, fotografije nisu najsjajnijeg kvaliteta, ali ono što možemo da vidimo su prednje sekcije moćnog E63 i regularne E klase. Doduše, regularni primerak je verovatno u AMG Line izdanju, sudeći po usisnim otvorima.

Što se prvonavedenog tiče, teško je proceniti da li se radi o standardnom E63 ili E63 S, ali u svakom slučaju izgleda „besno“. Konačno, tu je retro inspirisana Panamericana maska hladnjaka s vertikalnim pregradama, koja je počela da se instalira u moderne Mercedese s lansiranjem AMG GT R Coupeom pre nekoliko godina.

Ovaj dizajn, koji su usvojili brojni AMG modeli, predstavlja evociranje na 300 SL (W194), koji je ostvario dvostruku pobedu na Carrera Panamericana trci izdržljivosti 1952.

Osveženje sredinom životnog ciklusa dolazi s kompletno redizajniranom i preoblikovanom svetlosnom grupom, što E klasu za korak približava atraktivnom CLS-u. Kao što je moglo da se primeti iz ranijih špijunskih fotografija postavljenih na društvenim mrežama, zadnji deo će takođe biti značajno izmenjen, postavši širi i bez dileme moćnije pojave.

Ovo su bez dileme velike promene s obzirom da se radi o restilizaciji, ali to u isto vreme možda nije iznenađujuće, s obzirom da je model prethodne generacije (W212) dobio osveženje za koje mnogi kažu da je najskuplje ikada izvedeno. Tvrdokorni Mercedesovi fanovi se verovatno sećaju toga kada je njihova omiljena kompanija potrošila čak milijardu evra na osvežavanje svih karoserijskih stilova E klase.

Ukoliko stvari premotamo do 2020., revidirani W213 će takođe proći kroz ozbiljne izmene unutar kabinskog prostora. E klasa će uživati u najnovijoj verziji MBUX info-zabavnog sistema. Tu će biti i neke dodatne stvari u okviru vozačke asistencije, tandem ekrana od 10,25 u standardnoj opremi, sedam „plug-in“ hibridnih modela i novi redni šestocilindarski motori.

Mercedes je obećao da će se limuzina i karavan u evropskim prodajnim salonima naći ovog leta, tako bi oficijelno predstavljanje trebalo da se odigra u nedeljama koje dolaze.

AutoRepublika

(1680)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Eki

Zadnji dio su proljepšali, ali ovaj prendji će trebati vremena za navikavanje.. Čudno mi je ova obla linija donjeg dijela fara

Zvezdan Božinović

Meni obrnuto 🙂

hercegovac

I meni je zadnji dio nekako nepremijumski, previse obican i neinvetivan koji se ne uklapa u koncepciju takve limuzine kakva je E klasa. Generalno, Mercedes je poceo da luta zeleci da isprati moderne dizajnerske trendove polako se pretvarajuci u konfekciju. Steta.