1. Home
  2. Video
  3. Maserati najavljuje svoj prvi električni model (VIDEO)
Maserati najavljuje svoj prvi električni model (VIDEO)
0

Maserati najavljuje svoj prvi električni model (VIDEO)

131
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač predstaviće uskoro svoj prvenac kada su u pitanju EV modeli.

Najavljeni električni adut zapravo je naslednik modela GranTurismo koji je krajem prošle godine otišao u zasluženu penziju posle 12 godina na tržištu.

Maserati nije dao nikakve tehničke detalje u vezi sa pogonskim sklopom kod svog električnog automobila, ali je potvrdio da će imati “jedinstven zvuk” u ovom segmentu. Verovatno će Italijani pokušati da emituju nekakav veštački audio ugođaj, koji bi mogao biti oponašanje zvuka V8 ili V6 agregata, ali je to za sada sve u domenu nagađanja.

Brend sa Apeninskog poluostrva najavio je prošle godine da će investirati u nove sekcije fabrike u Torinu, te i da se priprema za elektrifikaciju. Pored najavljenog čistog EV modela, I Ghibli će poneti svoj deo tereta kada je reč o elektrifikaciji, jer će sa osvežavanjem dobiti plug-in hibridni pogon.

Ova godina biće veoma uzbudljiva za sve ljubitelje Maseratija, jer će osim navedenog električnog prvenca predstaviti i svoj novi sportski automobil.

U prilogu možete poslušati tizer koji je Maserati objavio povodom početka testiranja svog prvog elektromotora:

(131)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments