1. Home
  2. Vesti
  3. Serijski Rimac C_Two imaće skoro 2.000 konjskih snaga
Serijski Rimac C_Two imaće skoro 2.000 konjskih snaga
2

Serijski Rimac C_Two imaće skoro 2.000 konjskih snaga

455
2
Podelite sa prijateljima:

Rimac je potvrdio da će na Salonu automobila u Ženevi prikazati serijsko izdanje novog hiperautomobila. 

Mnogo toga se u prethodnom periodu desilo u vezi sa Rimcem. Ojačavanje veza sa Porscheom, saradnja sa južnokorejskim proizvođačima, sve to ukazuje da je trud Rimca prepoznat u širim automobilskim krugovima.

No, nije se mnogo govorilo o debiju fantastičnog C_Two. Sada imamo potvrdu da ćemo u Ženevi 2020. godine imati prilike da ugledamo finalni proizvod.

Mate Rimac navodi da su u toku konačni testovi na 17 prototipa koji se ispituju na nizu staza. On je takođe izjavio da će prvi primerci biti isporučeni kupcima krajem 2020. godine.

Rimac C_Two će biti naziv koji će ostati u prošlosti, jer će serijska varijanta imati i novo ime. Kako će ono glasiti još nije poznato, ali verujemo da će se saznati pre nego što dođe do premijere.

Što se tiče performansi, hrvatska marka ciljala je sledeće: ubrzanje do 100 km/h za manje od 2 sekunde, kao i maksimalnu brzinu veća od 400 km/h.

Uprkos ovakvim mamutskim brojkama, Mate Rimac ističe da će njegov novi automobil biti upotrebljiv na svakodnevnom nivou.

AutoRepublika 

(455)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Alija Izetbegović

Ponos Hercegovine ❤❤❤

BojanNeki

RImac prezime je zauvek i nepovratno ukaljano ubistvom Zec porodice.