1. Home
  2. Vesti
  3. Serijska proizvodnja Aurusa pomerena za početak 2021. godine
Serijska proizvodnja Aurusa pomerena za početak 2021. godine
0

Serijska proizvodnja Aurusa pomerena za početak 2021. godine

230
0
Podelite sa prijateljima:

Prema informacijama koje je javnosti servirala pres služba Ministarstva industrije i trgovine Ruske Federacije, serijska proizvodnja putničkih automobila marke Aurus će startovati u fabrici Sollers u Jelabugi u prvom tromesečju 2021. godine.

Oni s boljom memorijom, odnosno oni koji malo pažljivije prate vesti, prisetiće se da je poslednji put, isti državni organ u pisanom saopštenju kao datum početka serijske proizvodnje ruske marke najavio neki trenutak po sredini naredne godine. Sada se očekuje da će Aurus u navedenom pogonu uspeti da sklopi oko pet hiljada primeraka na godišnjoj osnovi.

Pre nego li zaživi proizvodnja u pomenutom kompleksu, nastaviće se sa montažom vozila u malim serijima u pogonima NAMI koji su locirani u Moskvi. Plan za sledeću godinu trudbenika iz ove fabrike predviđa sklapanje oko 200 četvorotočkaša marke Aurus.

Zeleno svetlo za serijsku proizvodnju Aurusa je formalno dato u septembru kada je prva dozvola za proizvodnju izdata, odnosno kada je pribavljen OTTS sertifikat. Pored sedana Senat, u pomenutoj fabrici će se proizvoditi i krosover Komendant kao i minivan Arsenal koji još uvek nisu debitovali.

Ceo proizvodni ciklus za vozila iz game Aurus će biti organizovan na jednom mestu, u Jelabugi. Tu će se sklapati i pogonske jedinice, radiće se zavarivanje a i farbara će biti u funkciji. Početna cena za prestižni sedan Aurus Senat ostaje na nivou od oko 257 hiljada evra.

AutoRepublika

(230)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments