1. Home
  2. Vesti
  3. Koja marka je u Rusiji u novembru uvećala prodaju za 16 puta?
Koja marka je u Rusiji u novembru uvećala prodaju za 16 puta?
10

Koja marka je u Rusiji u novembru uvećala prodaju za 16 puta?

1.53K
10
Podelite sa prijateljima:

Jedna marka je u novembru 2018. godine prodala šesnaest puta manje vozila nego što je to uspela tokom prošlog meseca na teritoriji Ruske Federacije kada je isporučeno 473 primeraka automobila ovog proizvođača.

Dobro, nastupili smo pomalo senzacionalistički jer je egzaktan procenat uvećanja prodaje kineskog Changana svega 1.580% (a ne 1.600% iz naslova), dok je rast prodaje na nivou prvih jedanaest meseci 2019., izmeren (ovozemaljskim) procentom od 46. Do zaključno s poslednjim danom novembra, u 2.186 saobraćajnih dozvola izdatih od strane ruske policije, piše da je prva registracija Changana izvršena u 2019. godini.

Služba za odnose s javnošću kompanije Changan Motors Rus, je objavila da je titulu nezvaničnog bestselera marke, na ruskom tržištu poneo novi krosover CS35 Plus (fotografija ispod) koji je kupcima premijerno prikazan tokom avgusta. Njegova početna cena iznosi oko 13.780 evra.

Traženi SUV poseduje opciju startovanja motora na dugme, multimedijalni sistem s ekranom dijagonale 10,25 inča, automatsku transmisiju treće generacije marke Aisin, adaptivni tempomat i još mnoštvo dodatnih stavki.

Pored toga, za kraj decembra je najavljen početak prodaje novog SUV-a kineske marke. U izložbeno-prodajne salone će revidirani Changan CS55, dok će osveženi CS75 to isto učiniti početkom 2020. godine.

Čini se da Kinezi polako dolaze u Evropu, a to čine preko prirodne tranzitne teritorije, odnosno preko Rusije.

Dobrodošli!

AutoRepublika

(1526)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

10 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Dobrodosli jesu svakako. Ali nemojte da se zavaravate. Ove cene ce biti bitno vece.

moron

„Aisin treće generacije“?
Koji su to menjači?

Stari Dejan

I ja bih voleo da znam…

moron

Mislim da je 4AT.

moron

Ako sam dobro video, 4AT u novom Suzukiju Jymniju je također Aisin.

s mile

nema šanse da bude toliko u evropi…. mada bi svi voleli

мали пират

Је ли то овај ауто:
https://www.chinapev.com/changan/changan-cs35-plus-1-4t-engine-version-debuted-on-2019-chongqing-auto-show/

„engine is 114kW (152hp), it is matched with a DCT gearbox“

Tomislav

Aisin menjace koristi Alfa Romeo, Opel odavno, Peugeot, Citroen odavno, novi 508, 208 itd koriste iste menjace ali ko ne zna, i BMW serije jedan a i ostali mali BMW sa prednjom vucom koriste Aisin menjace. 🙂