1. Home
  2. Vesti
  3. I General Motors bi da napravi električni pikap
I General Motors bi da napravi električni pikap
0

I General Motors bi da napravi električni pikap

113
0
Podelite sa prijateljima:

Šefica General Motorsa, Meri Bara, najavila je da će električni pikap biti u izložbeno-prodajnim salonima 2021. godine. 

To se otprilike poklapa sa predikcijama Ilona Maska na prezentaciji Teslinog Cybertrucka. Čini se da je Mask uhvatio malo na spavanju ostale američke marke sa ulaskom na tržište pikapa koje je ogromno u Severnoj Americi.

Ipak, neće se GM predati bez borbe. Shvativši da postoji potražnja za električnim pikapom, rešeni su da ga i oni ponude na tržištu. „Veoma sam uzbuđena zbog toga. Znamo šta kupci žele i ponudićemo jedan veoma sposoban model, računajte na to“, kazala je Meri Bara.

Bara nije saopštila koji će od brendova u okviru General Motorsa i dobiti čast da prvi plasira svoj električni pikap. Moguće je da će alternativno izdanje Chevrolet Silverada ili GMC Sierre. U igri je i manji model, Chevrolet Colorado, te je još uvek nezahvalno prognozirati koji će od ovih automobila dobiti i električnu varijantu.

General Motors trenutno na američkom tlu od električnih modela nudi samo Chevrolet Bolt, ali bi u narednom periodu trebalo da lansiraju nekoliko hibridnih modela.

Za 2021. godinu je i Ford najavio debi električnog F-150, što znači da će se borba u ovom segmentu još više zahuktati.

AutoRepublika 

(113)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments