1. Home
  2. Video
  3. Audi S8 brži nego što kažu fabrički podaci (VIDEO)
Audi S8 brži nego što kažu fabrički podaci (VIDEO)
1

Audi S8 brži nego što kažu fabrički podaci (VIDEO)

8.41K
1
Podelite sa prijateljima:

Ništa novo, Audi ima običaj da namerno potceni performanse svojih automobila. 

Audi S8 pogoni 4,0-litarski twin-turbo V8 agregat. Za razliku od nekih drugih S modela ove marke u Evropi, kruna ponude (za sada) dostupna je svuda samo sa benzinskim motorom.

Elem, ova pogonska jedinica isporučuje 571 ks i 800 Nm, što dalje omogućava sprint do 100 km/h prema fabričkim podacima za samo 3,8 sekundi. No, ovo ispostavlja se nije tačno. U video snimku koji možete videti u prilogu ostvareno je značajno bolje vreme – svega 3,57 sekundi! Nije loše za automobil koji ima više od 2.200 kilograma…

No, po svemu sudeći S8 neće dugo biti vrhunac ponude. Već neko vreme kolaju glasine da Audi sprema S8 Plus, koji bi trebalo da bude hibridni model. Ovaj automobil trebalo bi da pruži još bolje performanse od standardnog S8.

Do tada, pogledajte kako „leti“ Audi S8:

(8411)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Rade

Ništa novo, ugase EGR i motor vuče ko blesav.?