1. Home
  2. Vesti
  3. Maskirni Ford Mach E procureo u javnost
Maskirni Ford Mach E procureo u javnost
1

Maskirni Ford Mach E procureo u javnost

163
1
Podelite sa prijateljima:

Ford će predstaviti električni krosover Mach E za deset dana, ali su na internetu već sada procurele nezvanične fotografije jednog od najbitnijih modela kompanije. Kao što se može primetiti na priloženim slikama, stil Macha E je, kao što je ranije najavljeno, ispirisan popularnim Mustangom i sličnost između dva modela je uočljiva na prvi pogled.

To se posebno odnosi na svetlosne grupe dok je maska hladnjaka, iako sličnog dizajna, dosta većih dimenzija. Iz profila, Mach E podseća i na Jaguar I-Pace, što svakako nije mana.


Ford je potvrdio da će pružati maksimalni domet od 480 kilometara. Pretpostavlja se da je reč o verziji sa najvećom autonomijom kao i da će postojati i modeli sa skromnijim mogućnostima što se tiče dometa s jednim punjenjem baterije.

U izložbeno-prodajne salone Mach E će stići narednog leta po početnoj ceni od oko 40.000 američkih dolara. Ovaj krosover je tek prvi od 16 novih električnih Fordova u planu do 2022. godine, a proizvođač će takođe širom Amerike izgraditi i preko 35.000 brzih punjača.

Bilo kako bilo, više informacija, kao i zvanične fotografije, će biti dostupne javnosti 17. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu.

AutoRepbulika

(163)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

i dok će ameri uživati u novom SUV-u, za iste pare će evropski idioti kupovati ID3, možda je za VW „ID“ oznaka za idiotizam, u ovom slučaju „nivo 3“