1. Home
  2. Vesti
  3. Novi dizajnerski pravac za Genesis G90
Novi dizajnerski pravac za Genesis G90
0

Novi dizajnerski pravac za Genesis G90

247
0
Podelite sa prijateljima:

Hyundaijeva premijum marka Genesis nije baš najbolje startovala na svom najbitnijem, odnosno američkom tržištu. Zahvaljujući nedostatku popularnih krosovera, proizvođač je prošle godine isporučio tek nešto više od 10.000 jedinica.

Međutim, Genesis trenutno razvija nove krosovere i terence, a dok se to ne desi javnosti je predstavljena osvežena verzija modela G90. Ova najveća limuzina u ponudi Genesisa se već može videti na domaćem tržištu, a „Jenkiji“ će imati prilike da se upoznaju sa njom na sledećem Salonu automobila u Los Anđelesu.


Kao što se može primetiti na fotografijama, G90 sada pruža poveću masku hladnjaka koja je jedna od najvećih u automobilskoj industriji. Nepoznato je zašto su dimenzije povećane u tolikoj meri, ali je jasno da će G90 biti prepoznatljiv na prvi pogled.

Tu su i modifikovani farovi i nove felne koje kompletiraju stilske izmene. Genesis obećava i izmenjeni enterijer, a za ilustraciju unutrašnjosti je procurela samo jedna fotografija koja pokazuje najluksuzniji model namenjen onima sa najdubljim džepom.


Po pitanju mehanike u ponudi će opet biti dva benzinca. Onaj standardni je 3,3-litarski sa 365 konjskih snaga dok opcioni V8 zapremine 5,0 litara razvija 420 „grla“. Pogon na zadnje točkove je standardan uz opcioni pogon na sva četiri točka, a u oba slučaja je jedini dostupan menjač onaj osmostepeni automatski.

Salon automobila u Los Anđelesu startuje krajem meseca pa će više informacija tada biti poznato.

AutoRepublika

(247)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments