1. Home
  2. Vesti
  3. BMW potvrđuje legitimitet „procurelih“ fotografija ali navodi da je lansiranje još daleko
BMW potvrđuje legitimitet „procurelih“ fotografija ali navodi da je lansiranje još daleko
1

BMW potvrđuje legitimitet „procurelih“ fotografija ali navodi da je lansiranje još daleko

514
1
Podelite sa prijateljima:

Biće dostupne manuelne i automatske menjačke kutije, baš kao i pogon za zadnje i sve točkove.

Mada „procurele“ fotografije sugerišu da je BMW u fazi kreiranja pretproizvodnih jedinica M3 i M4, šef BMW M divizije, Markus Flaš, kaže da se serijski modeli neće naći u prodaji pre 2021. On takođe kaže da će proizvodnja započeti krajem 2020., tako da će se performantni „Bimmeri“ u prodajnim salonima naći u ranom delu sledeće godine. Flaš nije objasnio zašto kompanija čeka toliko dugo da bi lansirala M modele.

„Nismo to oficijelno potvrdili, ali mogu vam reći da je vrlo verovatno da ćemo u ponudu staviti i zadnji i integralni pogon, kao i ručni i automatski menjač za oba modela“, rekao je Flaš.

M3 je uhvaćen u objektiv špijunskog objektiva na proizvodnoj liniji. Reč je o modelu s twin-turbo rednim „šestakom“. Ranije Flašove izjave sugerišu da će neke  varijante isporučivati preko 510 ks.

Špijunske fotografije su nam pružile uvid i u kabinu novajlije, kojeg će očigledno krasiti visokotehnološki ambijent.

Flašove potonje izjave su praktično potvrdile glasine da će M3 biti u ponudi u različitim nivoima. Verzija sa zadnjim pogonom i ručnim menjačem će navodno nositi naziv „Pure“ i doći će s nešto manje snage. Competition varijanta će naravno biti snažnija od standardne, ali isključivo s automatskim menjačem.

Tu je i fotografija na kojoj se vidi prednji deo nove serije 4, koju će „krasiti“ masivna maska hladnjaka u vidu „bubrega“, inspirisana Concept 4 studijom.

AutoRepublika

(514)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

famozna maska – audizam bmw-a