1. Home
  2. Vesti
  3. Nova Toyota Yaris debituje naredne nedelje
Nova Toyota Yaris debituje naredne nedelje
3

Nova Toyota Yaris debituje naredne nedelje

266
3
Podelite sa prijateljima:

Četvrta generacija Toyotinog mališana biće premijerno prikazana 16. oktobra. 

U B segmentu u Evropi su u toku velike promene. Navala električnih modela, i sve veća cena iole pristojno opremljenih vozila dovodi potencijalne kupce u nezgodnu situaciju. Čini se da bi proizvođači koji nude proverenu tehnologiju za pristupačnu cenu mogli da nađu veliki prodajni uspeh.

Gde će se tačno uklopiti Toyota sa četvrtom iteracijom Yarisa ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, japanska marka nema prava na grešku sa Yarisom, jer ovaj model donosi ozbiljan broj prodatih primeraka na Starom kontinentu.

Za sada, Toyota ostaje potpuno misteriozna u vezi sa ovim gradskim automobilom. Gotovo je izvesno da će biti postavljen na novoj modularnoj platformi, te da će u ponudi biti kako konvencioalni pogoni, tako i hibridni sklopovi.

Osim toga, očekuje se da će Japanci posebno poraditi na tri segmenta. Prvi je kvalitet materijala unutar kabine koji bi trebalo podići na viši nivo. Potom, veruje se da će Toyota preurediti prostor u vozilu, tako da će putnici na zadnjim sedištima dobiti više prostora, te i da će prtljažnik imati veću zapreminu.

Kao treća oblast na kojoj će se raditi jeste sam dizajn jer se aktuelnoj generaciji Yarisa često prebacuje „dosadan“ izgled.

Šta će i kako Toyota izmeniti, videćemo naredne nedelje.

AutoRepublika 

(266)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ne bih ja puno menjao na aktuelnom yarisu.

Dikh tu kava

Ni ja. Tako je neodoljivo odvratan.. A u kom smislu je Toyota „misteriozna“? Za Evropu & Co. Yaris neće biti Mazda 2, kao za Ameriku..? https://autorepublika.com/2019/04/02/toyota-predstavila-yaris-za-2020-godinu/

moron

Ne znam. I ja sam najpre mislio da će biti samo rebedžovana dvojka. Više ne znam.