1. Home
  2. Vesti
  3. Jaguar se neće odreći sedana
Jaguar se neće odreći sedana
0

Jaguar se neće odreći sedana

102
0
Podelite sa prijateljima:

Britanska marka ostaće dosledna svojoj tradiciji. 

Limuzine su duboko utkane u DNK Jaguara i bilo bi posve čudno da ovaj proizvođač okrene leđa berlinama. Novi šef dizajna Jaguara, Džulijan Tomson, izjavio je da će se zalagati za sedane i sportske automobile, te da se ne sme dozvoliti da portfolio preuzmu u potpunosti SUV modeli.

Ako je verovati Tomsonovim rečima, Jaguar će pratkično sve aktuelne limuzine zameniti novim iteracijama u narednih nekoliko godina. Šef dizajna britanskog brenda navodi da će prvi debitovati naslednik za model XJ. „Premijera će biti krajem sledeće godine i u pitanju je električni automobil“, navodi Tomson.

„Jaguar mora imati u ponudi berline i sportske modele. Ne želi svaki premijum kupac samo SUV“, rekao je prvi čovek dizajnerskog odeljenja ove marke.

Biće interesantno videti da li će jedna od ikona ovog brenda, model F-Type, ostati veran SUS motorima ili će preći među električna vozila. Ni Tomson nije mogao da odgovor na ovo pitanje, jer kako kaže ni sam Jaguar još uvek nema konsenzus unutar kompanije o budućnosti navedenog automobila.

AutoRepublika 

(102)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments