1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tesla Model 3 u Novitecovom izdanju (GALERIJA)
Tesla Model 3 u Novitecovom izdanju (GALERIJA)
0

Tesla Model 3 u Novitecovom izdanju (GALERIJA)

180
0
Podelite sa prijateljima:

Po čemu znamo firmu Novitec? Naravno, po modifikovanju Ferrarija, Lamborghinija, McLarena… Međutim, ova nemačka kompanija se pozabavila nečim potpuno drugačijim.

Nedavno, još jedna marka se pridružila Novitecovom portfoliju – Tesla! Nakon što je kreirao tjuning pakete za Model S i Model S, Novitec je u svoje ruke uzeo i Model 3.

Naravno, nije trošeno bespotrebno vreme na modifikovanju pogona, jer su performanse unapređene uz pomoć nekih drugih komponenti, zaduženih za aerodinamiku i ogibljenje, dok je vizuelni efekat obezbeđen i kroz nove naplatke.

Kada već govorimo o vizuelnom aspektu, Novitec je odradio sjajan posao, možda najbolji do sada kada je Model 3 u pitanju. Automobil krase novi prednji i zadnji spojler, difuzor i bočni paneli, ali bez narušavanja prepoznatljivog izgleda vozila.

Sve dodatne komponente su napravljene od ugljeničnih vlakana da bi se masa održala niskom. Ono što ne znamo do koje mere modifikovana aerodinamika i ogibljenje utiču na autonomiju, ali ne bi bilo čudno da je Model 3 dobio nekoliko „ekstra“ kilometara.

Ono što nije vidljivo golim okom je novi sistem ogibljenja, koji se sastoji od solucije u vidu sportskog kompleta sa spiralnim oprugama.

Promene zaokružuju točkovi od 21 cola. Novitec kaže da je odabrao baš njih jer nije bilo potrebe za bilo kakvim podešavanjima, tako da je fabričko podešavanje i programiranje ostalo na stazi.

Što se enterijera tiče, Novitec je implementirao kombinaciju kože i alkantare, i to u bilo kojim bojama koje klijent poželi.

Cena paketa nije poznata.

AutoRepublika

(180)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments