1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Mercedes-AMG GLC 43 dolazi s 390 ks (GALERIJA)
Restilizovani Mercedes-AMG GLC 43 dolazi s 390 ks (GALERIJA)
0

Restilizovani Mercedes-AMG GLC 43 dolazi s 390 ks (GALERIJA)

266
0
Podelite sa prijateljima:

Na meniju je i unapređenje tehnologije unutar kabine.

Mercedes-Benz je nešto ranije ove godine predstavio restilizovani GLC, s tim što je najpre na red došao standardni SUV u martu (Ženeva), da bi mesec dana kasnije na scenu stupio i GLC Coupe (Njujork), uz AMG GLC 63.

Do novih, insajderskih informacija se došlo u junu, koje su sugerisale da se odustalo od AMG GLC 43 modela. Očigledno, info je bio lažan, jer je internet prepun fotografija i informacija GLC-a 43 za 2020., kako u standardnoj, tako i kupe formi.

Neznatno „zatezanje bora“ će ipak prepoznati svi ljubitelji Mercedesa. Panamerikana maska hladnjaka i osveženi farovi krase „anfas“ vozila, dok nova zadnja signalna grupa i redizajniran donji deo karakterišu zadnji deo.

Tu je naravno i „kvartet“ završetaka izduvnih cevi, koji vizuelno diferencijaju ovaj model od GLC 63. Što se unutrašnjosti tiče, takođe su u igri suptilne promene, već primenjene na standardnom modelu.

S aspekta napredne tehnologije, obe iteracije GLC 43 dobijaju najnoviji MBUX info-zabavni sistem. Ekran osetljiv na dodir od 10,25 inča je postavljen na centar armaturne table, a tu je i 12,3-inčni klaster instrumentacije.

Ispod haube novajlije se nalazi 3,0-litarski twin-turbo V6, kojem asistira devetostepena automatska transmisija. Pogon je naravno 4Matic, podešen tako da lako istrpi 390 ks, 23 više u odnosu na prethodni model. Mada nije tako snažan kao GLC 63 sa 4,0-litarskim twin-turbo V8, performanse su mu više nego solidne. Ubrzanje do 100 km/h obavlja za 4,8 sekundi.

Cenovnik još uvek nije formiran.

AutoRepublika

(266)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments