1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Sajnc i Noris ostaju u McLarenu i naredne sezone
Sajnc i Noris ostaju u McLarenu i naredne sezone
0

Sajnc i Noris ostaju u McLarenu i naredne sezone

97
0
Podelite sa prijateljima:

Čelnici McLarenovog tima u Formuli 1 prezadovoljni su učinkom Norisa i Sajnca. 

Stoga će ovaj dvojac ostati u ekipi i za narednu sezonu, a britanski tim očekuje da bi iduće godine mogao da pruži još bolje rezultate i da dalje unapredi bolid.

Ova sezona je daleko bolja za McLaren od prethodnih nekoliko godina kada su se često borili sa nepouzdanim bolidom i nedostatkom brzine za adekvatno nadmetanje. Trenutno su četvrti tim na tabeli, sa zalihom od 20 bodova ispred Renaulta.

Što se tiče vozača, Karlos Sajnc je stigao u McLaren upravo iz Renaulta i trenutno zauzima sedmu poziciju u generalnom plasmanu vozača sa 30 poena, dok je na osmom mestu njegov kolega Lando Noris koji je do sada prikupio 22 boda.

Šef tima u Formuli 1, Zek Braun, rekao je da je oduševljen što oba vozača ostaju sa ekipom. „Veoma smo zadovoljni njihovim rezultatima, ali i na povratnim informacijama koje nam pružaju. Omogućili su nam da značajno poboljšamo bolid. Sada želimo kontinuitet u radu i još bolje rezultate“, kazao je Braun.

Ove vesti dolaze nakon tračeva koji su se u prethodnih par meseci pojavili da bi nekadašnji šampion Fernando Alonso mogao da se vrati u najbrži cirkus na svetu. Ipak, od ovoga neće biti ništa jer je Španac zainteresovan samo za učešće sa bolidom koji je sposoban da mu donese pobede i ravnopravnu borbu u vrhu.

AutoRepublika 

(97)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments