1. Home
  2. Vesti
  3. Ruski kontigent Toyote Supre A90 Edition rasprodat za samo 4 sata
Ruski kontigent Toyote Supre A90 Edition rasprodat za samo 4 sata
0

Ruski kontigent Toyote Supre A90 Edition rasprodat za samo 4 sata

343
0
Podelite sa prijateljima:

Mislimo na sva tri od ukupno 900 globalnih primerka

U ponedeljak, 17. juna su otvorene knjige porudžbina za novi ekskluzivni model Toyota Supra A90 Edition. Za samo četiri časa od momenta otvaranja ponude izvršene su avansne uplate od strane kupaca sva tri primerka, koliko broji ograničena serija ove verzije Supre.

Četvorotočkaši iz A90 Edition serije se odlikuju po unikatnim stilskim detaljima na karoseriji, kao i u unutrašnjosti sportskog automobila, čime bi trebao biti ozbeđen kolekcionarski status konkretnih primeraka iz ove brojčano ograničene edicije.

Jedinstvena mat siva boja je upotrebljena za farbanje karoserije i nju nije moguće dobiti niti u jednoj drugoj varijanti legendarnog roudstera. Nijansa naglašava mišićavost oblika i voznu dinamiku nove Supre, čak i u prilikama kada je automobil stacioniran. Rafinirana agresija dobija na značaju uz felne izrađene od lake legure, u mat crnoj boji koja je u harmoniji sa kućištima retrovizora.

Kao kontrastni detalj u odnosu na glavni ton boje Toyote Supre iz A90 Edition serije, ističu se crveni elementi koji se odlično uklapaju sa mat sivom bojom. Na svakom pojedinačnom primerku specijalnog noviteta, istaknut je serijski broj.

Oprema Supre iz ove edicije je identična onoj koja je upotrebljena u liniji Passion. U svim konfiguracijama, novajlija poseduje redni šestocilindarski turbo benzinski agregat sa 340 konjskih snaga, aktivan diferencijal, adaptivno oslanjanje, specijalan kočni sistem. Brojni su sistemi vozačke asistencije kao i stavke opreme koje bi trebalo dodatno da unaprede komfor i voznu dinamiku.

S obzirom na činjenicu da je Supra praktično preimenovani BMW Z4, naše simpatije uvek idu ka uzoru, odnosno u ovom slučaju ka bavarskom modelu.

AutoRepublika

(343)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments