1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari sa SF90 Stradale ulazi u novu eru
Ferrari sa SF90 Stradale ulazi u novu eru
0

Ferrari sa SF90 Stradale ulazi u novu eru

689
0
Podelite sa prijateljima:

Ovo je prvi u nizu hibridnih automobila koji će stići iz najčuvenije „štale“ na svetu. 

SF90 Stradale je najsnažniji Ferrarijev automobil do sada i drugi po redu elektrifikovani model ove marke. Prema poslednjim informacijama, ovaj automobil biće temelj za novu generaciju vozila koje će Ferrari plasirati u narednih nekoliko godina.

Italijanski proizvođač planira da do 2022. godine na tržište izbaci čak 15 novih automobila, a deo njih biće hibridi. Ipak, ne znači nužno da će svaki biti plug-in hibrid, niti da će koristiti isti SUS agregat kao SF90 Stradale.

Ferrari je već saopštio da će više od polovine najavljenih modela koji će se pojaviti u naredne tri godine biti hibridi. Jedan deo ovih automobila koristiće V8 motor, dok će drugi, oni jeftiniji koristiti novi V6 agregat koji italijanska marka uveliko razvija.

Osim toga, u Ferrariju očekuju da će SF90 Stradale privući nove kupce jer ulazi u potpuno novu nišu. Čitavu prezentaciju ovog modela možete pročitati ovde.

AutoRepublika 

(689)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments