1. Home
  2. Održavanje
  3. Najava WINT EXPO 2019.: DRIV Incorporated – konglomerat vrhunskih robnih marki
Najava WINT EXPO 2019.: DRIV Incorporated – konglomerat vrhunskih robnih marki

Najava WINT EXPO 2019.: DRIV Incorporated – konglomerat vrhunskih robnih marki

178
0
Podelite sa prijateljima:

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo našu novu kompaniju, DRIV Incorporated.

Nastao spajanjem kompanija Tenneco i Federal Mogul, DRIV Incorporated biće vodeći globalni dobavljač inovativnih proizvoda i usluga za kupce lakih i komercijalnih vozila, s više od 31.000 zaposlenih širom sveta. DRiV posluje u dva odvojena segmenta. Naš aftermarket segment biće jedan od najvećih globalnih multilinijskih i multibrend biznisa, koji prodaje i distribuira širok portfolio proizvoda na globalnom tržištu. Naš segment originalne opreme (OE) biće jedna od najvećih kompanija koja će pružati usluge vodećim svetskim proizvođačima opreme.

Na putu da postanemo jedan od najznačajnijih dobavljača zamenskih delova na globalnom tržištu, izgradili smo vodeći portfolio brendova. Naš portfolio sadrži neke od najcenjenijih brendova u industriji, kao što su između ostalih: Monroe®, Walker®, Champion®, Fel-Pro®, MOOG®, Wagner®, Öhlins®, Rancho®, Thrush®, National®, Sealed Power®.

Više od jednog veka razvijali smo inovativne proizvode koji su našim kupcima bili potrebni da proizvedu novu generaciju,  a da istovremeno i održe postojeću populaciju vozila. Trenutno proizvodimo rezervne delove na 51 lokaciji duž 6 kontinenata.

Uvereni smo da je pozicija preferiranog dobavljača rezultat naših globalnih inženjerskih, proizvodnih, distributivnih i mogućnosti u domenu servisa potrošača. Nastavljamo da razvijamo nove tehnologije koje poboljšavaju performanse i udobnost vozila. Kao rezultat toga, verujemo da smo jedinstveno pozicionirani da efikasno upravljamo životnim ciklusom širokog spektra originalne opreme i rezervnih delova i usluga za različite potrošače.

DRIV Incorporated

 

(178)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments