1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Peugeot e-208 za 31.900 u Francuskoj?
Novi Peugeot e-208 za 31.900 u Francuskoj?
0

Novi Peugeot e-208 za 31.900 u Francuskoj?

527
0
Podelite sa prijateljima:

Naišli smo na nesvakidašnju situaciju koja se dogodila u Francuskoj. Naime, maloprodajna mreža novih automobila Mobility Moderne, koja u svojim izložbeno-prodajnim salonima nudi elektrifikovana vozila različitih marki, objavila je ponudu za električnu verziju francuskog hedžbeka, čak i pre nego što je to učinio sam proizvođač.

Na vebsajtu navedenog dilera, gde se navodi i činjenica da je “izgled sajta u pripremi”, stoji i cena za maleni Peugeot e-208. Uz subvenciju francuske vlade kojom se pospešuje tražnja za “ekološki podobnijim” vozilima u iznosu od 6.000 evra, kupci posredstvom pomenutog distributera mogu naručiti i dobiti svoj primerak električnog Peugeota za iznos od 25.900 evra.

Važno je napomenuti da, uz sam automobil, kupac dobija i vlasnička prava nad baterijskom jedinicom, za razliku od nekih drugih modela iz BEV segmenta. Pored toga, izložena cena ne uključuje porez na dodatu vrednost.

Prodavac takođe navodi da će serija od osam modela nove 208-ice biti dostupno od septembra, a svi će posedovati GT Line paket opreme. Iako istaknuta cena deluje prilično realistično, ipak je treba uzeti sa dozom rezerve, i zbog činjenice da su prve isporuke prema inicijalnim najavama Peugeota, očekivane početkom 2020. godine.

AutoRepublika

(527)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments