1. Home
  2. Vesti
  3. Pljačka – lopovi ukrali 124 točka za jedno veče!
Pljačka – lopovi ukrali 124 točka za jedno veče!
9

Pljačka – lopovi ukrali 124 točka za jedno veče!

8.44K
9
Podelite sa prijateljima:

Bizarna vest ove nedelje dolazi iz SAD. Ekipa lopova opljačkala je jednog dilera Chevroleta i skinula točkove sa 31 automobila. 

Pljačka se odigrala u američkoj saveznoj državi Luizijani, a ukupna vrednost ukradenih točkova procenjuje se na 120.000 dolara. Najčudnija stvar jeste vreme koje je bilo potrebno da se ova pljačka obavi.

Naime, na osnovu snimaka sigurnosnih kamera policija Nju Orleansa saopštila je da se čitav proces završio za samo 40 minuta! Ovo govori da je u pitanju uigrana ekipa lopova, koja osim toga što koristi odgovarajući profesionalni alat, očito je znala i raspored vozila.

Američki mediji navode da su se slične pljačke već događale u državama Oklahoma i Teksas, te je moguće da su u pitanju povezani slučajevi. Oštećeni diler automobila odlučio je da i sam pomogne policije.

Vlasnik opljačkanog izložbeno-prodajnog salona, Met Bauers, ponudio je nagradu od 25.000 dolara za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja. Nagrada će biti isplaćena u dva dela, polovina kada osumnjičeni budu uhapšeni, i polovina nakon što budu osuđeni.

AutoRepublika 

(8440)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ne razumem zašto ostaviše šrafove pored vozila? Čak i točkove na delu vozila … Očiti diletanti … Pa se ti pouzdaj u čoveka.

Davor

E za to treba imati herca (muški muda)

Ercegovac

Кренемо другари и ја,љета ’95 из Требиња у ЦГ на неки концерт.Врате нас са границе ЦГ јер нисмо имали метлице брисача на голфу!!!

А нама се јако ишло.

Вратимо се у град и једино мјесто гдје је било уличне расвјете те ратне године је било испред станице полиције.

Били смо одговорни па смо скинули по једну метлицу са два плаво бијела голфа.

Са ове временске дистанце не би рекао да су била муда у питању, већ празна глава.

Zvezdan Božinović

To se kaže „Mlad organizam a prihodi niski“.

Ercegovac

Дању Рагиб- увече Нагиб

Zoca

Samo metlice!Pa istih tih godina ispred Ljermontove ukrali celu BMW 5-icu.

s mile

ne kapiram,… šta su sve ispodmetali ispod tolikih vozila…. nešto jesu…ali ne vidim šta…

Balkanboj

Eno na prvoj slici se vide drveni trupci ispod prednjih vrata. Neko se dobro potrudio i našao balans da kad digne prednji kraj i postavi trupce na pravoj poziciji, čim skloni dizalicu automobil autorotacijom pada na prednji kraj i zadnji točkovi su u vazduhu. Trebalo je tolika drva išegat na tačnu meru.

Ercegovac

Ако се дрва шегају, онда је ту и Штиловка.
Ако је ту Штиловка, онда је ту и пијесма:

Знаш ли мала мог колегу,
што Штиловку има шегу.

Водио ме другар на Кориду под Грмеч планином прије пет година.
Пијан човијек као мајка Штиловком отвара пивске боце.

Из шале му приђем и питам га, јел то по ХАСАПу, он ме само тупо погледа и рече, јок бола Нектар.