1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija: Kia XCeed
Prva fotografija: Kia XCeed
2

Prva fotografija: Kia XCeed

413
2
Podelite sa prijateljima:

Godina u kojoj je upravo započeo najlepši mesec, u smislu dešavanja u automobilskoj industriji, deluje da će biti udarni period za lansiranje hedžbeka sa povišenom pozicijom sedenja. Kia će u skladu sa navodima iz prve rečenice, uskoro predstaviti svež krosover utemeljen na novom Ceedu.

Nakon što je američki proizvođač već početkom godine premijerno prikazao Ford Focus Active, na Salonu automobila u Frankfurtu će publika biti u prilici da po prvi put javno razgleda novi XCeed. Ali, ne ovako „s nogu“, kako ga je uhvatio radoznali vozač s kamerom na auto-putu, već uz saznanja koja bi korejski proizvođač trebalo da obelodani, po običaju na specijalno organizovanom događaju koji će prethoditi jesenjoj manifestaciji.

Elem, na osnovu dostupne fotografije, za koju verujemo da ilustruje novi Kia XCeed, jer je stepen sličnosti sa crtežima koje je već objavio korejski proizvođač izuzetan, deluje da je stilski izraz inspirisan nemačkom školom dizajna, pa čak i da pomalo liči na luksuzni krosover Mercedes-Benz GLA.

Očekuje se da serijska verzija XCeeda preuzme paletu pogonskih sklopova i pakete opreme od standardnog Ceeda, dok će cena blizanca sa povišenim klirensom, svakako biti nešto viša u odnosu na hedžbek i karavansku braću.

AutoRepublika

(413)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pošto živim u Srbiji, gde postoji samo „uvoznik za Srbiju“ ( koji je po mom razumevanju „sve“, ali ne i „za preporuku“ ), vesti o novim KIA vozilima me ostavljaju dosta ravnodušnim.

Dikh tu kava

Ал’ би ми лег’о један 1.4 Мпи 100 кс за више него повољних 28.000 евра (акција укључена у цену), к’о будали шамар..