1. Home
  2. Video
  3. Kris Haris razmatrao „obične“ automobile pa pljuvao na prizor SUV modela (VIDEO)
Kris Haris razmatrao „obične“ automobile pa pljuvao na prizor SUV modela (VIDEO)
2

Kris Haris razmatrao „obične“ automobile pa pljuvao na prizor SUV modela (VIDEO)

3.56K
2
Podelite sa prijateljima:

Kris Haris postaje praktično jedini razlog zašto treba pogledati bilo koju epizodu novog Top Geara. 

Haris je u kratkom snimku prošao kroz većinu segmenata, i mada nisu bili izloženi svi takmaci u bilo kojoj klasi, bilo je veoma interesantno videti šta će Kris imati da kaže o kom automobilu.

U A segmentu, voditelj Top Geara kritikovao je i10 za koji je naveo da nije dovoljno dobar kao drugi modeli marke, za Toyotu Aygo je rekao da je „jeftina“, Twingo ima „čudnu kontrolu trakcije“, dok je po njegovom mišljenju najbolji automobil u klasi VW Up.

Kod B segmenta pobedu je lagano odnela Ford Fiesta, što je bilo i za očekivati, s obzirom da je taj automobil već dugo godina bestseler u Velikoj Britaniji. Haris je VW Polo opisao kao dosadan, Mini je za njega Nemac koji se folira da je Britanac, dok je za Corsu kazao da je „nekada bila užasna, a sada je manje užasna“.

Kod krosovera bili su izloženi Volkswagen Tiguan, Opel/Vauxhall Mokka, Nissan Qashqai i Ford Kuga. Britanac ovde nije odabrao pobednika, jer je na njihov prizor doslovce pljunuo i dodelio im jedan ružan epitet.

U C segmentu druge automobile nije ni razmatrao, pobednik je momentalno za njega VW Golf.

Kod D segmenta Kris Haris je pohvalio sve premijum takmace, ali bi ipak najradije odabrao C klasu.

Pogledajte šta je sve Haris rekao o drugim segmentima i automobilima:

 

(3564)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dzoniz

Ok, razumem da je hteo da ispadne duhovit zbog gledanosti i da ih ne gotivi, al ne dati nikakav razlog zbog čega su to što je rekao (uradio) je dno.

Iskusno

Ovaj definitivno ne zna sta prica o kolima… dzaba mu auto-novinarska karijera