1. Home
  2. Vesti
  3. Nova iteracija Bugatti Atlantica definitivno dolazi u Ženevu (VIDEO)
Nova iteracija Bugatti Atlantica definitivno dolazi u Ženevu (VIDEO)
0

Nova iteracija Bugatti Atlantica definitivno dolazi u Ženevu (VIDEO)

119
0
Podelite sa prijateljima:

Atlantic je stvaran!

Bez ikakve dileme, jedna od najuzbudljivijih (ako ne i najuzbudljivija)premijera na Salonu automobila u Ženevi je uskrsnuće Bugatti Atlantica.

Tokom tizer kampanje, neubičajeno dugačke, elitna automobilska marka iz Molshajma je „mamila“ automobilsku zajednicu u vezi sa eventualnim povratkom Typea 57. Nova epizoda pruža uvid u dizajn prednjeg dela vozila. Doduše, tri sekunde su sve što dobijamo, ali i to je dovoljno da se delimično upoznamo s anfasom novog Bugattija, verovatno već sada rasprodatog.

Ono što možemo videti iz vido klipa je da novi Atlantic neće preuzeti dizajn modela iz tridesetih godina, jer je Bugatti primenio moderan pristup, što je možda šteta, s obzirom da se originalni primerak smatra jednim od najlepših automobila ikada kreiranih.

Doduše, tu je centralno „peraje“, što je detalj inspirisan Type 57SC Atlanticom.

AutoRepublika

(119)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments