1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. BMW X5 je najbolji luksuzni SUV smatra Consumer Reports
BMW X5 je najbolji luksuzni SUV smatra Consumer Reports

BMW X5 je najbolji luksuzni SUV smatra Consumer Reports

2.03K
1
Podelite sa prijateljima:

Svojim dosadašnjim radom, Consumer Reports je stekao ozbiljan ugled na globalnom nivou a njihovim stavovima se veruje jer neguju suštinsku i svakovrsnu nezavisnost u odnosu na kompanije čije proizvode testiraju i ocenjuju. U skladu sa tim, i naša redakcija poklanja najviše vere u metodologiju i zaključke koje prezentuje ova američka kuća, a zašto takav stav negujemo, možete pročitati u ovoj analizi

Ovoga puta, stigla je objava o godišnjoj rang listi najboljih vozila iz deset različitih kategorija, a veliki krosover iz Minhena, BMW X5 našao se na vrhu svog segmenta.

Novi X5 (G05) je bitno različito vozilo u odnosu na svog prethodnika, a profesionalcima iz Consumer Reportsa se toliko dopao da su čak izašli sa tvrdnjom da je to jedan od najboljih automobila ikada testiranih od strane te kuće.

Po njihovom mišljenju, vožnja je udobna i izbalansirana, unutrašnjost je lišena neželjenih zvukova, dok je završna obrada u kompletu perfektna. Amerikanci su posebno pohvalili i “vazda” udobna sedišta.

Bavarci će verovatno mahati rezultatima istraživanja koje je ova kuća obnarodovala, tokom cele godine. Naime, marka BMW je takođe dobro prošla u sveukupnom rangiranju brendova. Jer se našao na sedmom mestu, iza Subarua, Genesisa, Porschea, Audija, Lexusa i Mazde.

Ono što je za BMW očigledno izuzetno bitno, na rang listi najboljih marki za prošlu godinu, marka se našla ispred konkurentskog Mercedesa.

Kako smo mi doživeli smenu generacija modela BMW X5, možete pročitati u ovoj analizi.

AutoRepublika

(2032)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Odesza

bolje uživati u „štivu“ gay reports…. nego ovih Consumer Reports …